Sosyal Medya

Güncel

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama

Son dakika! Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bir patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Patlamada yaralılar arasına Ukraynalı bir milletvekilinin de olduğu aktarıldı. Milletvekili İhor Mossiyçuk ve siyaset yorumcusu Vitaliy Bala'nın yaralılar arasında olduğu İçişleri Bakanlığı Danışmanı Zoryan Şikiryak tarafından açıklandı.



Patlamada yaralandığı açıklanan Radikal Parti Milletvekili İgor Mosiyçuk'un basın servisinden yapılan açıklamada da, Kiev'de Espresso televizyon kanalına ait ofisin bulunduğu bina yakınında patlama meydana geldiği belirtildi. 

17-10/25/screenshot_1-1508963268.jpg

Patlamanın milletvekiline yönelik bir suikast girişimi olduğu öne sürülen açıklamada, Mosiyçuk'un televizyon kanalından çıkışı sırasında patlamanın meydana geldiği ifade edildi.

17-10/25/1-1508963490.jpg

Açıklamada, patlamanın bir motosikletten kaynaklandığı, Mosiyçuk'un yaralandığı ve hastaneye sevk edildiği kaydedildi. Patlamanın detayları ve patlamada zarar görenler hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

17-10/25/2-1508963494.jpg

17-10/25/3.jpg

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.

Tasarım ve Kodlama BEYRİBEY BİLİŞİM