Beytüşşebap Ayvalık Köyü'ndeki Jandarma Karakolu'na yapılan saldırıda 1 yüzbaşı yaşamını yitirdi.
Mevsim normallerinin üzerinde sıcakların yaşandığı İstanbul'da, meteorolojinin yaptığı uyarılarının ardından beklenen yağış akşam saatlerinde etkisini göstermeye başladı.
'Yeşil Yol' projesi kapsamında yapımı protestolara neden olan Samistal-Kavrun Yaylası arasındaki 9 kilometrelik yolun yapımına 42 gün sonra yeniden başlandı.
Türkiye'de konuşlandırılan Patriot bataryalarının görev süresini uzatmama kararı alan ABD, Aegis balistik füze savunma sistemi donanımlı yeni bir gemiyi Akdeniz'e göndereceğini açıklad
Sağlık Bakanlığı ile Türk Kızılayı tarafından yürütülen TÜRKÖK projesi kapsamında toplanan kök hücrelerle dünyanın herhangi bir yerinde nakil bekleyen hastalar tedavi edilebilecek.
Güney Kıbrıs’ta kalan AB vatandaşları ekonomik krize bağlı işsizliğin artmasıyla yaşamlarını sürdürmek için başka yerlere gidiyorlar.
Şam’da bugün bir basın toplantısı düzenleyen BM İnsani Yardım birimi şefi rejimin katliamları karşısında dehşete düştüğünü söyledi.
Erzurum'un Şenkaya ilçesinde karayolunu kesen PKK'lılar, durmayan köy minibüsüne ateş açtı. Sırtına kurşun isabet eden 35 yaşındaki şoför Garip Bektaş yaşamını yitirdi.
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), bu yılki Vekaletle Kurban Kesim Programı kapsamında, yurt içi ve yurt dışında birçok bölgede kurban kesimi gerçekleştirecek.
Dünün aşkını, heyecanını ve samimiyetini kuşanmalı bugünün de tecrübe ve birikimini dikkate almalıyız ki doğru ve sahici bir yolu inşa ve imar edebilelim…
Suriye rejimine ait savaş uçakları Şam’ın dış semti Duma’da pazar yerini bombaladı. Çoğu sivil en az 110 kişi öldü. 300 yaralı var.
Bugün 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 16. yıldönümü. Büyük depremde yaşamını yitirenler için saat 03.02'de anma törenleri düzenlendi.
Bingöl'de PKK'lı teröristler tarafından demiryoluna döşenen el yapımı bombanın uzaktan kumandayla patlatılması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Veli Ateş'in ardından başlatılan opera
AKP ile CHP koalisyonda uzlaşamadı. Kamuoyu araştırmacılarına göre, sonuç sürpriz değil ve bu partilerden seçmeni ikna eden erken seçimin kazananı olacak.
Çin'de her gün binlerce insan hava kirliliğinden yaşamını kaybediyor...