Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ülkesinin, komşularıyla yaşadığı diplomatik krizin çözümü için "diyaloğa hazır" ve "arabuluculuğa açık" olduğunu bildirdi.
Arap monarşilerinin ve diktatörlerinin İhvân korkusu gayet anlaşılır. Seçimle yönetimlerin değişebilmesi fikri, hepsine ürkütücü geliyor. Bu anlamda İhvân, sadece Mısır’daki bir si
ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon, Suriye'nin El Tanf ilçesi yakınlarında ayrışma bölgesinde ilerleyen "Suriye rejimi yanlısı kuvvetlere" yönelik hava saldırısı düzenledi�
Herkesin sadece Cahit Zarifoğlu için söyleyecek birkaç güzel kelimesi vardır. Hem herkesin aşikârı ama aynı zamanda hem de herkesin meçhulü bir insandı o. Şairdi, dervişti, dava adamıy
“İslâmcı” hareketlerin çöpe atılabileceği düşüncesi, her yönden büyük bir yanılgı. Toplumsal tabanı olan hiçbir oluşum tamamen yok edilemeyeceği gibi, “İslâmi siyaset” kaygıs
Şurası kesin, Yemen'den Irak, Suriye ve Lübnan'a uzanan İran yayılmacılığı dengelenmeli. Şii milislerin zulümlerinin DEAŞ türü örgütleri beslediği ortada. Ancak sadece otoriter Sünni
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müslümanlar olarak yaşadığımız zilletten kurtuluşumuz, dinimiz İslam'la aramızdaki rabıtayı güçlendirmemizden geçiyor." dedi.
ABD'li yatırımcı Soros, AB'nin "var oluş tehlikesi" yaşadığını ve yeniden yapılandırılması gerektiğini iddia etti
Trump'ın ABD'nin İsrail'deki büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıyacak yasadan 'geçici olarak' vazgeçtiği bildirildi.
“Sadece biri öldüğünde” dedi beyaz saçlı adam, “yaşamakta olduğunun farkına varıyor bir çok insan!”
Mesela iktisadi görüşlerinizi Marx'dan, siyasi tavrınızı Lenin'den alıp, emlak kralı Trump'a hizmet ederken bulabilirsiniz kendinizi. İmgeler dünyası işte.
Astana görüşmeleriyle Suriye’nin batısında çatışmalar durulurken, Irak sınırı yeni ateş hattı haline geldi. Haşdi Şabi Suriye sınırına ulaştı, ABD’ye meydan okudu. Sınır bölge
Bir işadamının tahliyesi için rüşvet alırken suç üstü yakalanarak tutuklanan mahkeme Başkanı Akdemir ile ilgili soruşturmada tutuklanan avukat Serap Bindal ek ifade verdi.
Kendine yabancılaşmamış, fıtratına sadık kalmış bir adamdı Âkif ve belki bugün bunca sevgiye mazhar olması da o masumiyetin artık daha bir fark edilir hale gelmesindendir.
Almanya Başbakanı Merkel, "Başkalarına tamamen güvenebildiğimiz dönemler bir parça geride kaldı. Bunu son günlerde yaşadım." dedi.