Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Tekin, Türkiye'de her yıl bin 500 kişinin lösemiye yakalandığını söyledi.
Suriye'de Mart 2011'de başlayan şiddet olaylarının ardından yaşanan savaş sebebiyle komşu ülkelere sığınan Suriyelilerin sayısının 5 milyon 835 bine ulaştığı belirtildi.
Dört eski bakanı soruşturan Meclis komisyonunda dinlenecek isimlerle ilgili tartışma yaşandı. CHP'li üyeler komisyonu terk etti. CHP'li üyelerden Erdal Aksünger, Rıza Sarraf'ın hastalık g
İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa`ya yaptığı baskında çok sayıda kişi yaralandı. İsrail`in Mescid-i Aksa`yı basmasına tepkiler büyüyor.
17 Aralık darbe girişiminden önce AK Parti'den istifa eden İdris Bal, "iki yıldır üzerine çalışıyorum" dediği Demokratik Gelişim Partisi'nin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı
Suıriye’nin başkenti Şam’da havan topunun bir okula düşmesi sonucunda 11 çocuk hayatını kaybetti. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.
ÖSO, Suriye'nin başkenti Şam'da stratejik bir konuma sahip Doğu Guta Nüfus Müdürlüğü'nü ele geçirdi. Nüfus idaresindeki bilgilere göre Esed rejimi, kontrolünde tuttuğu bölgelerde Sün
Vatandaşlarının bilgilerini koruduğunu savunan Rusya, ABD merkezli Apple markasına ait telefon ve tabletlerin satışını yasaklamayı planlıyor
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Bir milyar 629 milyon dolara ulaşan insani yardımların gayri safi milli hasılaya oranı bir önceki yılla karşılaştırıldığında yüzde 0,13 dolar
Beşir Atalay, HDP binasındaki saldırıyla ilgili kendilerine yöneltilen "Tahrik ettiler" açıklamasını eleştirdi. Şiddette karşı olduklarını kaydeden Atalay, "Bizi en iyi HDP bilir" dedi.
Yemen'de gerçekleştirilen hava saldırısında Nebil Dahab ve Şevki El Bedeni yaşamını yitirdi.
IŞİD'den gelen son dakika haber bu kez örgütün birbirine düştüğü yönünde oldu, çaldıklarını paylaşamayan IŞİD'de kriz çıktı.
İsrail askerlerinin 1967'den bu yana ilk kez Mescid-i Aksa'nın mihrabını postallarıyla çiğnediği ortaya çıktı.
Türkiye tarihinin en büyük alımı olarak kayıtlara geçen satışla ilgili detaylar bir bir ortaya çıkarken ilginç bir itiraf da gündeme geldi.
Suriye Ulusal Uzlaşı Bakanı Ali Haydar, ABD ve Türkiye ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.