Sabah saatlerine 3.5033 ile başlayan dolar, bütün gün 3.49 ile 3.51 arasında geçirdi. Dolar saat 17.00
İran Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami, Halep'ten sonra sıranın Bahreyn ve Yemen'e geldiğini söyledi
Doğu Halep'in kuşatma altındaki bölgelerinden dün başlayan tahliyeler bugün kesintiye uğradı. Hizbullah, Halep tahliyelerine karşın, İdlib'de muhaliflerin kuşatması altındaki Şii Fua v
Başbakan Binali Yıldırım, önceki gün 8 saate yakın süren MYK toplantısında terörle mücadele ve anayasa değişikliği süreçlerine ilişkin bilgi verdi.
Esad rejiminin 2011'den bu yana bombaladığı Halep'teki siviller 4.5 yıl sonra yurtlarını terk etmek zorunda kaldılar.
11 Eylül saldırılarından sonra oğul Bush kameraların karşına geçip, aman hayattan çekilmeyin, alışveriş merkezlerini doldurun demişti.
“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyor musunuz?” sorusuna “Evet” diyenlerin oranı yüzde 72 oldu.
Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Genel Sekreteri Nesih Aktepe, Fenerbahçe ile 1- 1 biten maçın ardından futbolcuları Mehmet Sıddık İstemi ve Mansur Çalar'ın gözaltına alındığını iddia
Aslında, bundan sonrası çok daha kaotik ve kanlı bir dönem olabilir. Doğu Halep'te muhaliflerin elindeki yerlerin alınması, artık ülkenin en yüksek nüfusa sahip kentlerini yeniden kontrol
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde güvenlik toplantısı yapıldı. Toplantıda terör saldırıları ile Irak ve Suriye'deki gelişmeler ele alındı.
Hazar Denizi'nde bulunan platformun çökmesi sonucu 10 kişi kayboldu
Beşiktaş'ta 44 vatan evladının şehit düştüğü alçak saldırı sonrası Sultangazi Çok Programlı Lisesi’nde PKK marşı ve terörist başı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atarak ‘halay
Garanti Konut'un sahibi ve yönetim kurulu başkanı Temür Salman FETÖ/PYD soruşturması sonucu gözaltına alındı.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturmalar kapsamında 40 bin 832 şüpheli tutuklu bulunuyor.
Esed rejimi ve İran ve Hizbullah milislerinin saldırısı altındaki Halep'te halk tahliye için hazırlandı.