"Türkiye'de ve Dünyada Vatandaşlık" raporuna göre, Türk vatandaşlarının yüzde 20'si her gün, yüzde 16'sı haftada 3-4 kere gazete okurken, yüzde 61'i her gün, yüzde 17'siyse haftada 3-4
Uluslararası Af Örgütü yayınladığı bir raporla terör örgütü IŞİD’in elinde hangi ülkelerin silahlarının bulunduğunu açıkladı.
"Türkiye’de ve Dünyada Vatandaşlık" raporu açıklandı. Rapora göre, 41 ülke arasında başkalarına en az güvenenler Türkiye'de yaşıyor. Vatandaşların siyasi ve toplumsal katılımı oy
DBP üyelerinin KCK'ya gönderdiği mektuplar doğrultusunda teröristlerin şehir merkezine indiği istihbarat raporlarına yansıdı.
Cezayirli yetkililer, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Tunus’taki demokratik geçiş sürecini Mısır’a benzer bir darbeyle bozmaya çalıştığı konusunda Tunus’u uyardı.
TİSK’in Hacettepe Üniversitesi Göç ve Siyaset Araştırmaları Merkezi ile birlikte hazırladığı “Türk iş dünyasının Suriyelilere bakışı” raporuna göre Türkiye'de kalıcı olacak S
2014 raporlarına göre, Türkiye'de evlenme oranlarında önemli bir değişim gözlenmezken, boşanma oranı yüzde 4,5 arttı. Boşanma sayısının en yüksek olduğu il ise Antalya.
İstihbarat raporlarına göre, Rusya Federasyonu, Halep'in kuzeyindeki hava saldırılarını IŞİD'e değil, Türkmenler ve muhalif gruplara yönelik sürdürüyor.
İstihbarat birimleri, Rusya Federasyonunun Suriye'de buğday siloları ve su arıtma tesislerini hedef alan hava saldırılarına ilişkin bir rapor hazırladı.
TÜRSAB Başkanı Ulusoy:Rusya ile ilişkiler düzelmezse turist sayısı 2.5 milyon azalır. Ortadoğu ile telafi ederiz. Önemli olan krize diplomasiyle çözüm
ABD’nin Kıbrıs’a uygulanan silah ambargosunu kaldırdığı yönündeki haberler, Washington Yönetimi tarafından yalanlandı. Ancak yönetimin Amerikan Kongresi’ne bu konuda 120 gün içinde bi
Kerkük İl Meclisi Arap Grubu Başkanı Halil El Cuburi suikast sonucu öldürüldü
ABD Hazine Bakanlığı'nın yayınladığı rapora göre, Esad rejimi Rus vatandaşı George Haswani aracılığıyla IŞİD’den petrol alıyor.
Birleşik Arap Emirlikleri Rusya ile düzenlenen ortak toplantıda Türkiye'nin Rus uçağını düşürülmesini kınadı. Konu Türkiye'de gündem olunca da yapılan açıklama değiştirildi.
Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Türkiye'ye yönelik ekonomik tedbirler içeren yaptırım kararını imzalamasının ardından sosyal medyada Arap dünyasından Türkiye'ye büyük destek geldi.