Hüda-Par Sözcüsü Sait Şahin, PKK’nın Kobani üzerinden operasyon yapmaya çalıştığını, Türkiye’yi Suriye zeminine çekmek istediğini iddia etti. IŞİD’i protesto eylemlerinde yaşana
Çözüm süreci kapsamında rol oynayan Akil İnsanlar Heyeti üyeleri, terör örgütü IŞİD'i bahane ederek düzenlenen izinsiz gösterilerle ilgili sağduyu çağrısında bulundu. Akil İnsanla
IŞİD'in Kobani saldırılarını bahane edenlerin Türkiye'yi karıştırmaya yönelik eylemlerine bir destek de CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'ten geldi. Müftü olmasına rağmen cehalet
Bitlis'te IŞİD'i protesto bahanesiyle İslam'a tahammülsüzlük gösteren PKK'lı çeteler, bir camiye molotof atarak ateşe verdi.
Hac ibadetinin ardından kutsal topraklardan dönen hacılar, Atatürk Havalimanı'nda gözyaşlarıyla karşılandı.
IŞİD'in saldırıları bahane edilerek düzenlenen izinsiz gösteriler devam ederken, yaşanan olaylarda ölenlerin sayısı 19'a yükseldi.
2014 Nobel Fizik Ödülü'nü mavi LED ışıklarını icat eden üç Japon profesör İsamu Akasaki, Hiroshi Amano ve Shuji Nakamura paylaştı.
Kobani’deki IŞİD saldırılarını protesto eylemlerinde 12 kişinin ölmesinin ardından sokağa çıkma yasağı ilan edilen yerlerde gün sakin başladı.
Hükümet, Suriye topraklarında ‘güvenli bölge’ ile ‘uçuşa yasak bölge’ ilan edilmeden TBMM’de kabul edilen tezkereyi kullanmayacak.
Kobani'ye yönelik IŞİD saldırılarının protesto edildiği Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından Türk Hava Yolları bu kente yaptığı iki seferini iptal etti.
IŞİD'in Kobani'ye yaptığı saldırıları protesto edilmesinin ardından Diyarbakır, Hakkari, Van ve Batman'da eğitime bir gün ara verildi.
Terör örgütü IŞİD'in Kobani'ye saldırısı, Avrupa'nın bazı ülkelerinde protesto edildi. Eylemlerde zaman zaman şiddet olayları da yaşandı.
Toprak ve sazlardan yapılma bir kulübe ve bir bisiklet... Kosmasimusanda ailesinin tüm mal varlığı bundan ibaret. Yılda bir gün et yiyebiliyorlar. O da Türkiye'den giden kurban eti sayesinde.
Diyarbakır’da Cami-Der’e yapılan silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, Siirt’teki Kobani protestosunda iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti.
Demirtaş, "Bayrak ve Atatürk büstünü yakanları kınıyorum. Bunlar batıdan doğuya destek gelmesin diye yapılan provokasyondur" dedi.