"Yeni ve özgürlükçü anayasayı tartışmaya hazırız." diyen Demirtaş, CHP ile AK Parti'ye çağrıda bulundu: Yönetim modeli değişmeli..
Şırnakın Uludere ilçesinde teröristlerce mevziye döşenen mayının patlaması sonucu 1 asker şehit oldu.
ABD'de açıklanan tarım dışı istihdam verilerinin beklentilerin çok üzerinde gelmesi, ABD Merkez Bankası'nın faiz artırımına gitme ihtimalini yükseltti. Bu da Türk Lirası'nın diğer pa
Mısır'da Rus yolcu uçağının düşmesiyle ilgili soruşturmaya yakın bir kaynak uçağın kara kutusunun kabinde bir bomba patladığına işaret ettiğini söyledi.
Pakistan Başbakanı Şerif, ABD'nin ülkedeki nükleer programın kısıtlandırılması yönündeki talebini kabul etmedi.
Yaz saati uygulamasının sona ermesiyle saatler, bugünü pazar gününe bağlayan gece yarısından sonra, 04.00 itibariyle 1 saat geri alınacak.
Osman Gazi'nin babası Ertuğrul Bey'in şehri ve Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk başkenti olan Söğüt'ten huruç eden müslümanlar çok geçmeden 3 kıtaya yayıldılar.
Pakistan Başbakanı Şerif, ABD'nin ülkedeki nükleer programın kısıtlandırılması yönündeki talebini kabul etmedi.
İspanya'da sosyal paylaşım sitesi Twitter aracılığı ile terörizmi yücelten ve Başbakan'ı tehdit eden kişiye 1,5 yıl hapis cezası verildi.
Venezuela'da, enflasyon yüzünden, McDonald's'tan patates kızartması yemek isteyenler, 800 bolivarı yani 79 doları gözden çıkarmak zorunda. Büyük patates ise 126 dolar.
Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık hakkında 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçlamasıyla dava açıldı.
1 Kasım'da MHP'nin aldığı kötü sonuçtan sonra Devlet Bahçeli'ye ilk rakip Alparslan Türkeş'in Genel Sekreter yardımcısı Selim Kaptanoğlu oldu.
Askerin yaptığı operasyonlar neticesinde PKKlıların yaşadıkları panik telsiz konuşmalarına da yansıdı.
Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyelerinin cadde ve sokaklara kazdığı hendekleri kapatıp, barikatları kaldır
Daha önce 'Türkler Pontus'ta soykırım yapmadı' diyen Yeni Demokrasi Partisi (ND) Milletvekili ve eski Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Yorgos Kumuçakos, Atina'da aşırı sağcılar tarafın