İspanya'da sosyal paylaşım sitesi Twitter aracılığı ile terörizmi yücelten ve Başbakan'ı tehdit eden kişiye 1,5 yıl hapis cezası verildi.
Venezuela'da, enflasyon yüzünden, McDonald's'tan patates kızartması yemek isteyenler, 800 bolivarı yani 79 doları gözden çıkarmak zorunda. Büyük patates ise 126 dolar.
Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık hakkında 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçlamasıyla dava açıldı.
1 Kasım'da MHP'nin aldığı kötü sonuçtan sonra Devlet Bahçeli'ye ilk rakip Alparslan Türkeş'in Genel Sekreter yardımcısı Selim Kaptanoğlu oldu.
Askerin yaptığı operasyonlar neticesinde PKK’lıların yaşadıkları panik telsiz konuşmalarına da yansıdı.
Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyelerinin cadde ve sokaklara kazdığı hendekleri kapatıp, barikatları kaldır
Daha önce 'Türkler Pontus'ta soykırım yapmadı' diyen Yeni Demokrasi Partisi (ND) Milletvekili ve eski Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Yorgos Kumuçakos, Atina'da aşırı sağcılar tarafın
Morgan Johansson, 'Kapasitemizin sınırlarını aştık. Bugün İsveç'e gelebilecek mültecilere barınacak yer garanti edemeyiz' dedi.
Pentagon sözcüsü Jeff Davis '' Talibanı Afganistandaki barış sürecinde önemli bir partner olarak görüyoruz, bu yüzden de Talibana karşı operasyon yapmıyoruz'' ded
KKTC'de 3 camide sabah ezanlarının hoparlörden okunmasının mahkeme kararıyla yasaklanmasına rağmen camilerde ezan sesi susmadı. Vatandaşlarda yasağa tepki gösterdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin kurultay tarihi olarak Ocak ayını açıkladı.
AK Parti'nin, Başkanlık sistemini istemeyen muhalefet ile orta yolu bulabilmek adına, 'Türk tipi başkanlık' modelinden vazgeçeceği iddia edildi. İşte o AK Parti kulisinin detayları...
Avrupa’nın 2008'deki Rusya-Gürcistan Savaşı'ndan sonra bölgede azalan etkisini artırmayı hedeflediğini açıklayan uzaman, özellikle bölgedeki çatışmalar konusunda Avrupa'nın yeniden s�
64. Hükümet’in ilk işi, Başbakan Davutoğlu’nun Malatya mitinginde açıkladığı toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren vaatleri gerçekleştirmek olacak.
Mısır'ın darbeci Cumhurbaşkanı Sisi'nin İngiltere ziyaretine İnsan Hakları İzleme Örgütü'nden tepki geldi: "Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne yargılanacağı yerde parlamento binasında ve