Twitter'da açtığı sahte hesapla cumhurbaşkanı ve devlet büyüklerine hakaret eden, Gülen Grubu lehine ise propaganda yapan kişi Emniyet Müdürü çıktı
180 farklı ülkeden 80 bin misafir öğrenciye ev sahipliği yapan Türkiye, özellikle son 10 yılda bu alandaki çalışmalarını arttırdı. Uluslararası Öğrenci Şurası programı için yenid
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, genel başkanlığı bırakabileceğini ifade etti.
Yaz saati uygulaması Türkiye'de iki hafta gecikmeyle 8 Kasım Pazar günü sona eriyor. Saatler, cumartesiyi pazara bağlayan gece 04.00 itibariyle 1 saat geri alınacak.
G-20 liderler zirvesi için Türkiye’ye gelecek olan Suudi Arabistan Kralı Salman Bin Abdülaziz, Mardan Palace’ı 18 günlüğüne kapattı.
Papa Franciscus, görevlerini kötüye kullanarak kariyerlerini yükselten ve servetlerini artıran rahipleri ve piskoposları kınadı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti'nin seçimden zaferle çıkması sonrası Medine'de Şükür Namazı kıld�
"Yeni ve özgürlükçü anayasayı tartışmaya hazırız." diyen Demirtaş, CHP ile AK Parti'ye çağrıda bulundu: Yönetim modeli değişmeli..
Şırnak’ın Uludere ilçesinde teröristlerce mevziye döşenen mayının patlaması sonucu 1 asker şehit oldu.
ABD'de açıklanan tarım dışı istihdam verilerinin beklentilerin çok üzerinde gelmesi, ABD Merkez Bankası'nın faiz artırımına gitme ihtimalini yükseltti. Bu da Türk Lirası'nın diğer pa
Mısır'da Rus yolcu uçağının düşmesiyle ilgili soruşturmaya yakın bir kaynak uçağın kara kutusunun kabinde bir bomba patladığına işaret ettiğini söyledi.
Pakistan Başbakanı Şerif, ABD'nin ülkedeki nükleer programın kısıtlandırılması yönündeki talebini kabul etmedi.
Yaz saati uygulamasının sona ermesiyle saatler, bugünü pazar gününe bağlayan gece yarısından sonra, 04.00 itibariyle 1 saat geri alınacak.
Osman Gazi'nin babası Ertuğrul Bey'in şehri ve Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk başkenti olan Söğüt'ten huruç eden müslümanlar çok geçmeden 3 kıtaya yayıldılar.
Pakistan Başbakanı Şerif, ABD'nin ülkedeki nükleer programın kısıtlandırılması yönündeki talebini kabul etmedi.