Kobani’deki IŞİD saldırılarını protesto eylemlerinde 12 kişinin ölmesinin ardından sokağa çıkma yasağı ilan edilen yerlerde gün sakin başladı.
Hükümet, Suriye topraklarında ‘güvenli bölge’ ile ‘uçuşa yasak bölge’ ilan edilmeden TBMM’de kabul edilen tezkereyi kullanmayacak.
Hollanda ve Türk ordusunda görev yapan, 3 dil bilen Yılmaz, Suriye’deki savaşçılar içinde en entelektüel olanı.
"Çıkan olaylar sebebiyle 98 gösterici gözaltına alınmış, 8'i Polis Memuru olmak üzere toplam 30 kişi yaralanmıştır."
Kobani'ye yönelik IŞİD saldırılarının protesto edildiği Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından Türk Hava Yolları bu kente yaptığı iki seferini iptal etti.
Hint askerlerinin Pakistan sınırında bir haftadır düzenlediği saldırılarda şu ana kadar yedi kişi öldü, 26 kişi yaralandı
Diyarbakır ve Batman'da IŞİD saldırıları gerekçesiyle düzenlenen gösteriler üzerine valilerin talebi üzerine jandarma güçleri şehre inip önlem aldı
Kobani'ye destek için düzenlenen eylemlerde çıkan olaylarda 12 kişi hayatını kaybetti. Diyarbakır, Batman, Mardin'in 6 ilçesi ile Van Erciş, Muş Varto ve Siirt Kurtalan'da sokağa çıkma y
Kanada Meclisi'nde pazartesi gününden beri tartışılan IŞİD tezkeresi kabul edildi
Kobani eylemlerinde göstericilere müdahale eden polislerden 18'i TOMA'nın altında kalarak yaralandı.
IŞİD'in Kobani'ye yaptığı saldırıları protesto edilmesinin ardından Diyarbakır, Hakkari, Van ve Batman'da eğitime bir gün ara verildi.
MHP İstanbul İl Başkanı M. Bülent Karataş, partililerine sağduyu çağrısı yaptı.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Suriye'de PYD ile "aracılar vasıtalıyla temasta bulunduklarını" söyledi.
Terör örgütü IŞİD'in Kobani'ye saldırısı, Avrupa'nın bazı ülkelerinde protesto edildi. Eylemlerde zaman zaman şiddet olayları da yaşandı.
Toprak ve sazlardan yapılma bir kulübe ve bir bisiklet... Kosmasimusanda ailesinin tüm mal varlığı bundan ibaret. Yılda bir gün et yiyebiliyorlar. O da Türkiye'den giden kurban eti sayesinde.