Lübnan'da kitlesel gösterilere neden olan çöp sorunu için Türkiye devrede. Başbakan Davutoğlu'nun arayan Lübnan Başbakanı Tammam Selam'ın isteği üzerine Türk uzmanlar Beyrut'a gidecek.
Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul etmesinin ardından MHP'nin ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sevk ettiği Tuğrul Türkeş, "İstifa etmedim, onlar da beni atamaz" dedi.
Iğdır eski milletvekili Sinan Oğan, MHP'den ihraç edildi. İhraç kararının duyurulması sonrasında Al Jazeera'ye konuşan Oğan, MHP'nin yönetim sorunu olduğu görüşünde. "Taban genç, en
Terör örgütü PKK'nın son dönemde artan saldırıları, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde vatandaşların ibadet özgürlüğünü de engelliyor.
Cizre HÜDA PAR İlçe Başkanlığı, provokatif haberlerle ilgili açıklama yaptı.
DHKP-C'li teröristlerin şehit ettiği Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın babası Hakkı Kiraz, teröre ve terörü arkasına alanlara unutamayacakları sözler söyledi.
Tayland tarafından Çin'e iade edilen 45 Doğu Türkistanlı Müslüman'a çeşitli oranlarda hapis cezası verildi
Diyanet İşleri Başkanlığınca yürütülen proje kapsamında din görevlileri, hutbe ve vaazları işitme engellilere işaret diliyle aktarabilmek için eğitim alıyor.
Eski AK Parti Milletvekili Kutalmış Türkeş, Tuğrul Türkeş'in bakanlık teklifini kabul etmesini yorumladı...
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, terör örgütüne yönelik operasyonlarda 20 dolayında terörist etkisiz hale getirildi.
Pakistan'da tuğla fırınlarının sahipleri Afganların borçlarını ödeyerek kendisine bağımlı hale getirip uzun yıllar köle gibi çalıştırıyor
Nazı altınları efsanesi gerçek çıktı, Polonya altınlara el koydu. Polonyalı yetkililer, zırhlı bir tren vagonunda yüklü, Nazi altınlarının bulunduğu haberini onaylarken, altıtınlar�
Sultan Abdulhamit'in ilk yaptığı bağışla düzenlenen kampanyadan gelen paralarla inşa edilen Hicaz Demiryolu, İslam dünyasının büyük fedakarlıklarıyla tamamlanmıştı
Amerika'da hazırlanan bir raporda, nükleer alanda ABD ve Rusya'dan sonra Pakistan'ın nükleer stok konusunda üçüncü büyük ülke olacağı iddia edildi.
Özerklik açıklaması yaptıkları için tutuklanan isimler, mahkemede kendilerini, "'açıklamanın içeriğinden haberdar değildik" diye savundu