Bitlis'te düzenlenen operasyonda, PKK'nın Güroymak sorumlusunun yakalandığı belirtildi...
Ubûdiyetin / kulluğun harekete geçmesi yani: Dikey eksen ve yatay eksen. Mekke süreci ve Medine süreci. Enfüs ve âfak'ta aynı ânda yolculuk...
3 Haziran’da Al Sharq Forumu ve Amerika’nın ünlü Foreign Affairs dergisi Washington D.C.’de 100. Yılında Sykes-Picot anlaşmasına yoğunlaşan bir program düzenledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayındaki söylemleri, daha sonraki 'kurşun atılma' olayıyla birlikte gündemde en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Kılıçdaroğlu,
Alman Federal Sol Parti Milletvekili Sevim Dağdelen Alman 'Kim Türkiye'de Almanya'daki bir milletvekilini tehdit ediyorsa Almanya'ya giriş yasağı verilmeli' dedi.
Sabah saatlerinde Beyoğlu'nda meydana gelen patlamanın sebebi belli oldu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay, Avrupa'da kamoyunu yanıltan HDP'ye tepki gösterdi.
Yeniden toparlanan Haçlı Ordusu her koldan Türkiye’ye saldırıyor. Medya eliyle, kimi zaman DAEŞ, kimi zaman PKK olarak gösterdiği terörist yüzüyle, kimi zaman yalan söyleyen akademisyen k
Rusya'ya ait savaş uçaklarının Suriye'nin kuzeybatısında bulunan İdlip'te pazar yerine düzenlediği saldırıda onlarca sivil hayatını kaybetti.
Dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ikinci, deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilecek havalimanı Rize-Artvin Havalimanı için Yüksek Planlama Kurulu kararı çıktı.
Tuncelili Mahir Gündoğdu, 120 sorunun tümünü doğru yanıtladığı Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavındaki başarısının sırrının kitap okumak olduğunu belirtti.
Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Ferdan Çiftçi, nitratlı gübrelerin toplanmasının çiftçiye zarar vereceğini söyledi.
TSK, Siirt'in Eruh ile Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında tespit edilen terörist grup ateş altına alınarak, hava harekatıyla vuruldu.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 14 Haziran'da Brüksel ve Strasbourg'a gidecek.
Çin'in Şangay şehrinde yer alan Pu Dong Havalimanı'nda birbirine uzaklığı 15 metre olan iki valiz beş saniye arayla patladı. Patlama sonucu 2'si ağır 3 kişi yaralandı.