Tarihte bugün yaşanan olaylar arasında; Yalta Konferansının sona ermesi, Adalet Partisi’nin kurulması, Kıbrıs Devleti için ilk adım, Tisa Nehri çevre felaketi, Hüsnü Mübarek’in istif
Venezuela ordusu, ABD ve çevre ülkelerle gerginlik yaşanan bir dönmede 5 gün sürecek askeri tatbikata başladı. Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, 'İşte silahlı kuvvetler burada, 200
Ali Haydar Haksal- Milli Gazete
Serdar Turgut- Habertürk
Suriye'de Beşşar Esed rejimi, "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi" sınırları içerisinde yer alan ilçe ve beldelere düzenlediği saldırılarda 5 sivil hayatını kaybetti.
Süresiz Nafaka Mağdurları Platformu üyesi bir grup, süresiz nafakanın ve çocukların icra yoluyla görülmesi uygulamasının kaldırılması için Yenikapı Miting Alanı'nda eylem yaptı.
Macaristan Başbakanı Viktor Orban, göçmenleri kabul eden ülkelerde Hristiyan sayısında azalma olduğunu söyledi. Orban'ın ırkçı sözleri, 'Müslüman nüfusunun artmasında korkuyor' yorum
Çin Resmi Ajansı, Abdurehim Heyit'in hayatta olduğunu iddia eden bir video paylaşımında bulundu. Görüntülerde Abdurehim Heyit, son durumuna dair bilgi veriyor.
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov, Rusya'dan ihraç edilecek et ve süt ürünlerinin Türkiye pazarına sunulmasıyla ilgili ilk olumlu sonuçların alındığını açıkladı.
Venezeula ordusunda görevli en yüksek rütbeli Tabip Albay Ruben Paz Jimenez, yayınladığı bir video aracılığıyla, Juan Guaido'yu ülkenin geçici devlet başkanı olarak gördüğünü ve Ni
Atatürk Kültür Merkezi’nin yeniden inşası için temel atma töreni düzenlendi.
ABD kontrolündeki koalisyon güçleri ile terör örgütü YPG/PKK'nın, Suriye'nin Deyrizor ilinde sıkışan DAEŞ'e karşı yeniden saldırı başlattığı öğrenildi.
BM Güvenlik Konseyi, ABD'nin başvurusu üzerine Venezuela'daki siyasi krizi görüşmek için olağanüstü toplandı.
Parti çalışmaları içerisinde olduğu iddia edilen Abdullah Gül'ün 2. Avrasya Ekonomi Zirvesinde yaptığı konuşmalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj gönderdiği iddia edildi.
Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), ihtisas üniversitelerinin yıllık performans değerlendirmelerinin yapılması amacıyla 'Performans İzleme Komisyonu' oluşturuldu.