Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Françesko’nun, Hristiyan ülkelerin geçmişte yaptığı soykırımları görmezden gelerek, 1915 olaylarında ölen Ermeniler için “20. yüzyılın ilk s
Ankara'da Tandoğan Meydanı'nın ismi 'Anadolu Meydanı' olarak değiştirildi, Anayasa Mahkemesi'nin bulunduğu İncek Bulvarı'nın ismi de 'İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı' oldu.
BM, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin hava saldırısı düzenlediği Yemen'de en az 120 bin kişinin evlerini terk etmek zorunda kaldığını açıkladı.
Suriye Siyasi Araştırmalar Merkezi’nin raporuna göre Suriye'de iç savaşın ekonomiye verdiği zarar 202,6 milyar dolara yükseldi. Her beş Suriyeliden dördü fakir.
Suriye'de beşinci yılına giren insani kriz gittikçe şiddetlenirken muhaliflerin kontrol ettiği bölgelerin düzenli tıbbi lojistik kaynağı bulunmuyor.
İslami Direniş Hareketi (Hamas), Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyindeki Yermük Mülteci Kampı'nda faaliyet gösteren 'Eknafu Beyti'l Makdis Tugayları' ile hiçbir ilişkisi olmadığını aç
Türkiye, Peşmerge güçlerinin kullanması için Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY), 2015 model 15 adet Toyota pikap teslim etti.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bugün görülmeye başlanan Soma faciası davasına ilişkin, “Konu artık tamamen hukuki bir süreçtedir. Sonucu hep beraber takip ediyor olmamız
Başörtülü öğrencileri fişleyen Prof. Dr. Renan Pekünlü'nün, Perşembe günü tahliye olacağı öğrenildi.
Başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin kişisel bilgilerini, sorgulayan polislerin yargılanmasına başlandı.
Başbakan Yardımcısı Akdoğan Ağrı’daki çatışmanın ardından HDP'yi hedef aldı: Bir yandan batıya dönük farklı bir imaj oluşturmaya çalışırken, Doğu ve Güneydoğu'da seçim süre
İngiltere Dışişleri Bakanlığından, Bangladeş'in idam cezasını uygulamaya devam etmesinden endişe duydukları belirtildi. Yapılan açıklamada; 'İdam cezasının insanlık onurunu zedeledi
AYM, ''paralel yapı'' operasyonu kapsamında tutuklanan polislerin bireysel başvurularını kabul edilemez buldu.
Londra'da öldürülen Suriyeli imam cinayetiyle ilgili bir kişi gözaltına alındı
İran Meclisi'ndeki 212 milletvekili Cevad Zarif'e bir mektup yazarak müzakere anlaşmasının özet metninden rahatsız olduğunu belirterek kendi metnini açıklaması talebinde bulundu