"İslam ülkeleri olarak parçalandıkça sevindik... Oysa biz zamanında birdik ve çok güçlüydük." diyen Cevdet Said, "Anlaşarak yeniden birleşerek ayağa kalkabiliriz" dedi... Suriye'deki i�
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Nevruz Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 'Tüm Kürd kardeşlerimin Newroz Bayramı 'nı kutlayarak 'Biz Kürtleri
İtalya'nın Milano kentinde PKK yandaşları, Türk Başkonsolosluğu'na ateş ve sis bombalarıyla saldırdı.
Yapılan bir araştırmada, zeki insanların mutlu olmak için daha az arkadaşa ihtiyaç duydukları ve kalabalıktan çok fazla hoşlanmadıkları ortaya çıktı.
Mardin Nusaybin’de PKK’lıların yola döşenen patlayıcıyı patlatması nedeniyle 4 asker, sabah saatlerinde zırhlı aracın geçişi sırasında gerçekleşen patlamada ise 1 özel harekât pol
PKK propagandasından sınır dışı edilecek olan İtalyan kadın, Taksim saldırısının ardından “çok klas” diye paylaşımda bulundu.
Belçika yönetiminin izniyle Brüksel'e kurulan terör örgütü PKK çadırı Brüksel polisi tarafından koruma altına alındı.
Diyarbakır’da Nevruz Meydanı’nda düzenlenen kutlamalar Tertip Komitesi adına Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır İl Eş Başkanı Hafize İpek’in konuşması ile başladı.
Patrik Kiril, İncil’e aykırı hakların savunulmasını sapıklık olarak adlandırdı
İsrail, İstanbul Taksim’de 3 vatandaşının öldüğü saldırının ardından Türkiye makamlarıyla yaşanan yakın ve samimi işbirliğinin, iki ülke ilişkilerinin yeniden normalleşmesi amac
İnsan Hakları İzleme Örgütü'nün (HRW) bugün yayınlanan raporunda Endonezya'da psikolojik rahatsızlığı olan 18 binden fazla hastanın zincire vurulmuş olarak yaşadığı açıklandı.
Diyarbakır'daki Nevruz alanında konuşan HDP'li Önder, "Çağrımıza cevap verilirse 1 hafta içinde barışı sağlarız. 8. gün olursa beni Diyarbakır meydanında çarmıha gerin" dedi.
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında "Cumhurbaşkanı Erdoğan görev süresi bittiğinde, Türkiye'yi kan gölüne çevirmekten dolayı mahkemelerde hesap
Belgrad'da bir kişinin intihar saldırısı gerçekleştirdiği belirtildi. Saldırı sonucu intihar bombacısının dışında ölen olmadı
Mülteci kadın ile biri kucağında olmak üzere toplam dört çocuğunun tatlıcı dükkanının vitrinine odaklanan bakışları yürek burktu.