Toplum samimiyetsiz, çıkarcı sadece vatan millet edebiyatı yapan bugünlerde de yerli ve milli gibi argümanlarla toplumu aldatmaya, duygu ve düşüncelerini istismar etmeye kalkanları açık ve
ESKİ Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy ile 300 kadar kişinin yayımladığı açık mektupta, Kuran-ı Kerim’deki bazı ayetlerin kitaptan çıkarılması isteniyor!
- Başka dikkat çeken bir ifade ise şuydu: “Kuruluş ve diriliş döneminin kaçınılmaz çalkantıları içerisinde huzurundan olan, kendisini ötelenmiş hisseden, hakkını alamadığını dü�
Japonya Başbakanı Shinzo Abe, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun evinde ayakkabıda servis edilen tatlıdan rahatsız oldu.
Filistinlilere destek ve ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliği'ni Kudüs'e taşıma kararına tepki olarak 50 ülkede çadır kuruldu.
Geçen yıl “Başkanlık sistemine geçelim mi geçmeyelim mi” sorusuna cevap istendi sandıktan. Şimdi de geçen yılki referandumda kabul edilen yeni sistem içinde yeni yetkilerle görev yapacak
Yemen Başbakanı Ahmed bin Dağr, hükümetin Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile gerilim yaşamasına neden olan Sokotra Adası'nda Dünya Bankası tarafından finanse edilecek 13 projenin temel at
Türkiye’nin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Operasyonu’ndan rahatsız olan milletvekillerinin baskısıyla Alman Meclisi, Türkiye’ye silah ihracatını 14-20 Nisan tarihleri arasında tek bir
ABD Temsilciler Meclisi, Türkiye'ye geçici olarak silah satışlarını durdurmayı da içeren 2019 Savunma Politikası Yetki Yasası (NDAA) tasarısının ayrıntılarını açıkladı.
Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'nin doğu bölgelerinde planlı uçuş yaptığı sırada KA-52 savaş helikopterinin düştüğünü belirtti.
BM Genel Sekreter Sözcüsü Dujarric: ''Genel Sekreter, önemli bir diplomatik başarı olan İran nükleer anlaşmasını güçlü bir şekilde destekliyor ve üzerine eklemeler yapılarak geliştir
DTK eş başkanı Hatip Dicle, bomba bir açıklama yaptı. Dicle, erken seçimin iptal olabileceğini iddia etti.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde çalıntı motosiklet ihbarı üzerine bir adrese giden polis ekipleri silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda 2 polis memuru hafif yaralandı.
Yörünge dergisinin, Mayıs ayında çıkan 8. sayısına bir röportaj veren yazar Erol Mütercimler, erken seçimle ilgili dikkat çeken sözler sarf etti. "NATO koridorlarında askeri hareketlenme
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu arasında ki görüşme sona erdi.