Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın giriş katında yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen 3 çocuk 7 kişi tahliye edildi.
Alman otomobil üreticisi Volkswagen Grubu, enerji tedarik edecek ve elektrikli arabalar için şarj hizmetleri verecek gruba bağlı bir şirket kurduğunu bildirdi.
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İran'a yönelik baskılarını diplomatik ve ticari alanda iki katına çıkaracaklarını söyledi.
Diziler ne zaman yayınlanacak? Sorusu izleyiciler tarafından sosyal medyada çok konuşuluyor. Her sene yeni yılda diziler bir hafta araya girerken bu sene kaç hafta araya gireceği belli oldu? İ
Cemal Kaşıkçı suikastı sonrası dünyanın tepkisini üzerine çeken Suudi Arabistan'da devlet güvenliğine zarar veren kişilere yönelik operasyon düzenlendi.
Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Trump'ın Meksika sınırına duvar inşa etmek istemesine tepki gösteren Kanada eski Başbakanı Kim Campbell, ağza alınmayacak küfürlü bir mesaj yayımla
2018 yılında Türkiye'de bandrol muafiyetine tabi yayınlar da dahil olmak üzere 580 milyon 956 bin 504 kitap basıldı, kişi başına düşen kitap sayısı ise 7,18 oldu.
İş adamları Erhan Başay ve Zeki Asımoğlu'nun kanlı kavgasının ardından şahıslar Girne'de mahkemeye çıkarıldı.
Afrika Futbol Konfederasyonu (CAF), ev sahipliğini Kamerun'dan aldığı 2019 Afrika Uluslar Kupası'nın Mısır'da düzenleneceğini açıkladı.
Amerika Birleşik Devletleri, Venezuela'ya uyguladığı yeni yaptırımları açıkladı. Açıklamada, Venezuelalı 7 kişi ve 23 kuruma yolsuzluk gerekçesiyle yaptırım uygulandığı belirtildi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Erdoğan Fazıl Say'ın konserine katılacak mı?" sorusuna cevap verdi.
ABD ara seçimlerinde New York eyaletinden Demokrat Parti'nin adayı olarak seçime giren ve tarihi bir başarı elde eden 28 yaşındaki Latin siyasetçi Alexandria Ocasio-Cortez ezber bozan bir aç�
ABD Başkanı Donald Trump'ın defalarca 'tarihin en büyüğü, bugüne değinki en büyük darbe' diye söz etmesine karşın İran'dan petrol alımıyla ilgili yaptırımlardan 8 ülkeye geçici mu
Macaristan'da hükümet Macarların kökenini araştıracak bir enstitü kurdu. Başbakan Victor Orban'ın imzaladığı kararname ile 1 Ocak'tan itibaren faaliyetlerine başlayan Macaristan Araştır
Almanya'da aşırı sağcı Almanya için Alternatif (AfD) partisi Federal Meclis Milletvekili Frank Magnitz, Bremen kentinde saldırıya uğradı.