PYD, Akçakale ilçesinden Suriye'nin Tel Abyad kentine geçmek isteyen sığınmacıları 15 gündür engelliyor.
Avusturya'nın Traiskirchen şehrinde bir cami derneği, her akşam 2 bin mülteciye iftar yemeği veriyor.
Yapılan değişiklikle dinlemeler sırasında edindiği kişisel bilgi veya belgeleri yetkisiz kişilerle paylaşan emniyet mensupları ihraç edilecek
Diyarbakır surlarının UNESCO'ya kültür mirası listesine alınmasından sonra surlarda yaşayan aileler kara kara düşünmeye başladı.
Suriye ordusuna ait helikopterler iftar vaktinde Halep'in Ma'adi Mahallesi'ne varil bombası attı, 8 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. 17 kişinin ise enkaz altında olduğu bildiriliyor.
Uygurların oruçlarına engel olunduğuna yönelik haberlerle ilgili Çin devlet şirketi Sinosteel, iş çevrelerine mektup gönderdi. Mektupta, yatırımlar etkilenir denildi.
Türkiye Ermenileri Patrik Genel Vekili Başpiskopos Ateşyan, 'Türkiye herkes için fedakarlık yapıyor, din, ırk, mezhep ayrımı yapmadan bir çatı altında herkesi barındırıyor' dedi.
Terör Devleti İsrail'in ordusunda MOSSAD'da görev yapan General Tsafrir, "İsrail'in Ortadoğu'daki garantisi Esad rejimi, İsrail Esad'a doğrudan ya da dolaylı olarak silah yardımı yapmak zoru
Almanya'nın doğusundaki Saksonya Eyaletinin başkenti Dresden'de başlatılan İslam düşmanı PEGİDA hareketi, eyalet seçimlerine katılmayı planlıyor.
Bulgaristan Müslümanları, Komunizm döneminin sona ermesiyle, ibadetlerini özgürce yapma imkanına kavuştu. Ancak, ülke nüfusunun yüzde onunu oluşturan Müslümanlar, eğitim başta olmak ü
Azerbaycan, yine Ermenistan'a ait insansız hava aracını düşürdü. Azerbaycan tarafından üç gün önce de Ermenistan'a ait iki insansız hava aracı düşürülmüştü.
Obezite, günümüzde gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin en önemli sağlık sorunlarının başında gelirken, Türkiye’de obezite sıklığı kadınlarda erkeklere oranla daha fazla görül�
HDP eski milletvekili Sebahat Tuncel, "terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla yargılandığı davada beraat etti.
Suriye'de muhaliflerin büyük bir operasyon başlattığı Halep'te, Nusra Cephesi, intihar saldırısıyla rejim güçlerini hedef aldı. 25 rejim askeri ve milis öldü.
Kaos için düğmeye basan üst akıl, 1980 darbesiyle silinen TİKB'yi hortlattı. Polis çok sayıda eve operasyon düzenledi.