Ankara ve Çankırı'dan, Şırnak'ın Silopi İlçesi'ne sevk edilen tank ve zırhlı araçlardan oluşan 17 TIR'lık konvoy, Mardin'in Kızıltepe İlçesi'ne ulaştı. Konvoyun gece saatlerinde Ş�
Türkiye ile ABD arasında mutabakat sağlandığı ve PYD'nin, Türk-ABD görev gücü denetiminde Münbiç'ten çıkarılacağı iddia edildi.
Suriye'nin Kamışlı kentinde faaliyet gösteren PKK/KCK, PYD/YPG terör örgütü mensuplarınca Mardin Nusaybin ilçesine kadro ve malzeme aktarmak maksadıyla kazılmış, toplam 400 metre uzunlu�
IŞİD'in 'cariye' olarak adlandırdığı ve sonrasında serbest bıraktığı Ezidi esirlerden Zeynep, teröristlerin elinde köle olarak yaşadıklarını Sputnik'e anlattı.
Avrupa İstatistik Ofisi’nin (Eurostat) son açıkladığı verilere göre geçtiğimiz Eylül ayında Euro Bölgesi’nde işsizlik oranı yüzde 10, işsiz sayısı ise 16 milyon 181 bin kaydedildi.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İslamofobik unsurlar içeren dijital oyunlara yönelik başlattıkları çalışmaları anlattı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, "Ben o tehditlere değer vermiyorum, yüce Rabbim bizi koruyacak" dedi
Diyanet İşleri Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde gösterime giren 'Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi' adlı filmle ilgili açıklamada bulundu.
Meral Akşener’in ‘kaseti olduğunu’ iddia eden gazeteciler Latif Erdoğan ve Cemil Barlas, haklarında açılan davadan beraat etti.
Saadet Partisi’nin 6. Olağan Kongresi’nde Genel Başkan seçilen Temel Karamollaoğlu, başkanlığa destek verebileceklerini açıkladı.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, parlamentoda rejim krizine neden olacak değişikliklere onay verdi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Meclis'te Cumhuriyet Gazetesine yönelik soruları cevapladı.
ABD Savunma Bakanlığı, Telafer'e ilerleyen Şii Haşdi Şabi milislerine, Irak ordusu komutası altında hareket etseler dahi destek vermeyeceğini söyledi.
20 yıl önce bugün Türkiye, bir trafik kazasının ardından devlet görevlileri ile suçlular arasındaki ilişki ağına tanık oldu. Devletin müfettişlerinin hazırladığı raporlarda, ‘’ç
Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, darbe girişiminin ikinci adamı olduğu belirtilen Kemal Batmaz ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.