Darbe Komisyonu Başkanvekili AK Partili Selçuk Özdağ, Fethullah Gülen ile Papa'nın görüşmesinde kimin aracı olduğunu bildiğini savundu. Özdağ, "Dışişleri Bakanlığı ve Vatikan'dan b
Taksi şoförü, adliye çalışanlarından gelen tepki ve uyarılar üzerine fotoğrafı sosyal medya hesabından kaldırdı.
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan ve Türkiye genelinde camilerde okunan cuma hutbesinde, çocukların varlığının insanlar için bir imtihan olduğuna dikkat çekildi.
Malatya'da, FETÖ/PDY'ye yönelik 28'i tutuklu 54 sanık hakkında hazırlanan iddianameye giren tanık ve müştekilerin ifadelerinde dikkati çekici bilgiler yer aldı.
Türkiye ve Yunanistan yönetimleri arasında gerilim artıyor. Yunan Savunma Bakanı, 'Erdoğan Lozan'ı feshetmek istiyorsa Sevr anlaşmasına geri döneceğiz' dedi.
Savunma Sanayii Müsteşarlığı, TSK’nın ihtiyaçlarına yönelik mini boyutta drone alımlarının yapılacağı duyurdu.
TMSF'nin FETÖ soruşturması kapsamında 691 şirkete el koyduğu açıklandı.
2016'da milli gelirine ve sağlık harcamalarına nazaran silaha en fazla para harcayan ülke İsrail oldu.
Kuzey Kore lideri Kim'in, Seul'u yerle bir etmeye yönelik bir askeri tatbikatta sınıra yakın topçu birliklerini bizzat yönettiği duyuruldu.
FETÖ üyesi olan eski futbolcular Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker hakkında planlı terör örgütü suçundan iddianame hazırlandı.
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanık Ramazan Akyürek ifade verirken duruşmaya verilen arada mahkemenin üyesi Bünyamin Karakaş gözaltına alındı. Hakim Karataş, Gülen örgütüne üy
Ufacık bir plastik kapak, nasıl olur da bir hayatı özgürleştirir? Cevabı Ali Ekber Ağkoyun’da. Doğuştan omurilik felçlisi Ağkoyun, akülü tekerlekli sandalyesine 3 yıl önce plastik kap
İTALYA referandum sonuçları Avrupa Birliği'nin yeni dönem kaderini belirleyecek. 4 Aralık 2016 Pazar günü yapılacak olan İtalya referandum sonuçlarında 'hayır' çıkma olasılığı bir s
Refah Partisi'nin 1997 yılında gündeme getirdiği yerli ve milli projeler ile dalga geçen bir gazetenin karikatürü sosyal medyada gündem oldu. Dönemin Başbakanı merhum Necmettin Erbakan'ın
Trabzonspor yönetiminin planları, Adanaspor maçıyla beraber yeni stada taşınmaktı. Ancak son gelişmeler bunun mümkün olmadığını gösteriyor.