Başbakan Binali Yıldırım, Kayseri'de halk otobüsüne gerçekleştirilen alçak saldırıya ilişkin açıklama yaptı.
Kayseri 2. Sulh Ceza Hakimliğince, Kayseri'deki terör saldırısıyla ilgili soruşturmayı etkileyecek yayınların yasaklanmasına karar verdi.
Kayseri'deki terör saldırısının ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'dan terörle mücadelede kararlılık mesajı geldi.
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kayseri'deki terör saldırısının, tarz itibarıyla Beşiktaş'taki saldırıya benzediğini açıkladı.
Emniyet Genel Müdürlüğü, vatandaşlardan sosyal medyada terörü destekleyen profilleri bildirmelerini istedi.
Terör örgütü PKK, kendisine dağları, hendekleri mezar eden komandoların karşısına çıkamadı, her zamanki gibi sinsice saldırı düzenledi.
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El Bab operasyonunda yaralanan asker kaldırıldığı Gaziantep’teki hastanede şehit oldu.
Adana’nın Ceyhan ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri yaptığı mahallede birer gün arayla ikinci operasyon yapıldı
FETÖ'nün TSK'daki yapılanmasına yönelik bugüne kadar ki en büyük temizlik operasyonu başlatıldı.
Huzistan eyaletine bağlı Ahvaz kentinde düzenlenen bir futbol müsabakası sırasında taraftarlar, Halep'teki katliamları protesto etti.
Bombalı araçla gerçekleştirildiği belirtilen ve çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan otobüsün hedef olduğu saldırıda şehit ve yaralılar var
Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Prof. Dr. Ramazan Gözen Suriye’deki iç savaş ve insanlık dramını kaleme aldı.
AK Parti, Cumhurbaşkanlığı sistemini içeren Anayasa değişikliğinin halka iyi anlatılabilmesi için çalışmalara şimdiden başladı. Koalisyonlar döneminin geride kalmasının beraberinde
Katar'ın ABD'ye, İran füze sistemlerini etkisiz hale getirecek özelliklere sahip radarları ülkesine kurmasına izin vermesi, İran basınında tepki ile karşılandı.
Kuşatma altındaki Halep'ten tahliye edilerek İdlib'e getirilen Suriyeli çocukların önemli bir bölümünün vücudunda savaşın derin izleri bulunuyor