Sosyal Medya

Güncel

PKK yandaşlarının mahallesine ikinci operasyon

Adana’nın Ceyhan ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri yaptığı mahallede birer gün arayla ikinci operasyon yapıldı



Adana Emniyet Müdürlüğü ile Ceyhan Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli yaklaşık bin polis uzun namlulu silahlar ve zırhlı araçlarla 14 Aralık günü gündüz girdiÄŸi mahalleye bu kez akÅŸam operasyon düzenledi.

PKK yandaşlarının mahallesine ikinci operasyon

Operasyona, Ceyhan emniyetinin yanı sıra Adana’dan Çevik Kuvvet Åžube Müdürlüğü’nde toplanan Terör, AsayiÅŸ, Narkotik, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Åžube Müdürlüğü ekipleri katıldı.

ESNAF VE KAHVEHANELER ARANDI

Ceyhan Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri korsan gösterilerinin olduÄŸu ve uyuÅŸturucu sevkıyatının yapıldığı mahalleleri tek tek belirleyerek operasyona katılan polise bildirildi. Åžehit Mustafa Cirdi Sokak’a Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve zırhlı araçlarla girerek alan hakimiyeti saÄŸlayan polis, mahallede bulunan esnaf ve kahvehaneleri aradı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Araçları ve yayaları durdurarak tek tek arayan polis, korsan gösterin yapıldığı sokakta yaya olarak yürüyerek operasyona devam etti. Polis kahvehanelere de girerek vatandaşları duvara yaslayıp tek tek arama yaptı. Yapılan aramalarda 25 kimliksiz, 5 aranan ve üzerinden uyuşturucu çıkan 3 kişi gözaltına alındı. Bir miktar uyuşturucu hap ve bir ruhsatsız tabanca alındı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.