ASELSAN'ın Uzaktan Komutalı Silah Sistemi ailesinin son model üyesi, yerli üretim NEFER, soğukta testleri geçti ve tam not aldı.
Başbakan Yıldırım, İzmir'de düzenlenen 'Nefes Kredisi' tanıtım toplantısında konuşuyor.
Mısır, Katar, Arap Birliği ve Ezher, İsrail askerlerinin, Gazze Şeridi'nde bugün Filistin Toprak Günü dolayısıyla gerçekleştirilen Büyük Dönüş Yürüyüşü'ne katılan Filistinlilere
Fatih Süleymaniye’de bulunan ve “Vefa Kilise Camii” adıyla da bilinen Molla Gürani Camii, yıllar sonra restore edilecek. İstanbul Vakıflar 1’inci Bölge Müdürü Sarı, 1484’te camiye dön
Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, kendileri Üveysi olarak tanıtan bir grubun faaliyetlerini köşesine taşıdı.
Hürriyet Gazetesi yazarı Taha Akyol, Trump'ın Suriye'den çekileceğiz sözlerinin ardından ABD'nin Ortadoğu stratejisini masaya yatırdı.
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak son dönemde artan politik hırs meselesini köşesinde değerlendirdi.
Milli Gazete yazarı Remzi Çayır Mısır'da yaşananları köşesine taşıdı.
Yeni Şafak yazarı Taha Kılınç, Prof. Dr. Abdulfettah Uveysî ile Kudüs üzerine yaptığı sohbeti köşesine taşıdı.
Karar gazetesi yazarı Yıldıray Oğur medyada "FETÖ'cü Papapz" olarak bilinen Andrew Brunson'u köşesine taşıdı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elysee Sarayı’nda YPG heyeti ile görüşen Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un ‘Türkiye ile SDG arasında arabuluculuk yapabilirim’ sözlerine oldukça sert yanıt verdi:
Samsun’da Sultan 2. Abdülhamid Han tarafından 1892 yılında yaptırılan ve çeşitli nedenlerle günümüze ulaşamayan Hamidiye Çeşmesi, arşivdeki fotoğraflardan istifade edilerek rekonstrü
Balıkesir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik Diyarbakır'da yürütülen soruşturma kapsamında 9 astsubay gözaltına alındı.
İsrail askerlerinin Filistin Toprak Günü'nde Gazze'de düzenlenen yürüyüşe müdahalesinde şehit olan Filistinli genç son yolculuğuna uğurlandı
Terör örgütü PKK'nın Sincar'ın Hanesur köyündeki varlığı görüntülendi. Görüntülerde Sincar'ın harabeye döndüğü çok açık bir şekilde görülebiliyor.