Dışişleri Bakanlığı, 'Suudi Arabistan'ın Abha Havalimanı'na düzenlenen füze saldırısını kınıyoruz.' açıklamasında bulundu.
BM Genel Sekreteri Guterres, 'Çatışmaların önlenmesi ve ara buluculuk, daha geniş siyasi çabalar olmadan hiçbir işe yaramaz. BMGK üyelerini ve tüm BM üyelerini daha büyük bir birlik içi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde gerçekleştirilen grup toplantısında yaptığı konuşmada, 'Türkiye S400 savunma sistemlerini alacaktır demiyorum, almıştır. Biz bu işi
ABD yönetimi, İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü'nün Irak'ta bağlantılı olduğu belirtilen şirket ve iki yöneticisine yaptırım kararı aldı.
Türkiye, son dönemde Almanya başta olmak üzere bazı Batı Avrupa ülkelerinde Müslüman topluma ait camilere yönelik saldırılarda meydana gelen artışın kaygı verici olduğunu bildirdi.
Adana Valiliğine yapılan saldırıyla ilgili, PKK'nın sözde Akdeniz metropol sorumlusunun da içinde olduğu 3 sanık 1100'er yıl hapse çarptırıldı.
Avrupa Birliği (AB), İngiltere'nin anlaşmasız ayrılık durumunda da birlik bütçesine yönelik mali yükümlülüklerini yerine getirmesi gerektiğini açıkladı.
''ekümeniklik'' sözcüğü iki anlamda kullanılmaktadır. Birincisi, genel olarak Ortodoks, Protestan ve Katolik kiliselerin tek bir kilise haline gelmesidir. Bunu sağlamak için çalışmalar ve
Binali Yıldırım’a, İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden, kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’den tepki geldi.
Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulundu.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, askerlik sisteminde değişiklik öngören kanun teklifinin geri çekileceğine dair iddiaların asılsız olduğunu belirterek, "AK Parti Grubu olarak tekli
2016 yılında Vodafone Park çevresinde, 39'u polis 46 kişinin şehit edildiği bombalı saldırıyı düzenleyen teröristlerden biri Hakkari'de yakalandı.
Dışişleri Bakanlığınca, Hollanda Temsilciler Meclisinde Türkiye aleyhtarı kabul edilen kararlar şiddetle reddedilirken, bu kararlarda öne sürülen iddiaların asılsız ve iftira dolu oldu�
İlhami Işık; nam- ı diğer Balıkçı… Kamuoyu onu uzun yıllardır devletle PKK arasında yaşanan görüşmelerden tanıyor. Taraflar arasında arabuluculuk yapmış, görüşmelere ilişkin
Aydın Ünal: 1936’da Almanya’da Yahudilerin kütüphanelere, pilajlara, parklara, yüzme havuzlarına girmeleri, kaldırımları kullanmaları yasaklanmıştı.