Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Biz diyaloğa açığız. Herkesle görüşeceğiz. Şu anda muhalefetteki partilerle de görüşeceğiz. Sayın Abdullah Gül ile bir fırsat old
Irak'ın Musul vilayetinde 9 ayda, terör örgütü DEAŞ mensubu olmakla suçlanan 212 kişi idam cezasına çarptırıldı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna TVNET'e özel açıklamalar yaptı. Başkan Tuna, Ankra'da yeni metro hatlarının yapılacağını belirtti.
Peygamberler şehri Şanlıurfa'da yeni bir müze açılıyor. Alanında ilk olan "Peygamberler Tarihi Müzesi" teknolojik bir alt yapıya sahip olacak.
ASELSAN, şirketin genel müdürü Faik Eken'in 27 Nisan 2018 tarihinde emekliye ayrılacak olması nedeniyle, şirketin yönetim kurulu başkanı Haluk Görgün'ün, bu görevinin yanında söz konus
Tesla, son zamanlarda Model 3 ile yaşadığı sıkıntılarla gündeme geliyor. Böyle olunca da Elon Musk için stresli bir dönem başlıyor. Geçtiğimiz günlerde sıkça duyduğumuz iflas haberl
MHP Genel Başkanı Bahçeli, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin, 26 Ağustos’ta yapılmasını teklif etti. 2018’in enflasyonla mücadele ve reform yılı olmasını bekleyen i�
Yeni Akit yazarı Ali Osman Aydın, popüler kültürün tüketim çılgınlığı karşısında İslami hassasiyetin durduğu çizgiyi köşesinde değerlendirdi.
BM Özel Raportörleri, İsrail'in, Büyük Dönüş Yürüyüşü'ne katılan silahsız Filistinlilere karşı hakiki mühimmatlar da dahil ateşli silahlar kullanmasını kınadı.
ABD Savunma Bakanı James Mattis, ABD öncülüğündeki Suriye saldırısına ilişkin, "Yaptığımızın doğru olduğuna inanıyoruz ve Esed'in bu sefer mesajı aldığını umuyorum." dedi.
Yeni Şafak yazarı Kemal ÖZtürk, ölüm yıl dönümü münasebetiyle eski Cumhurbaşkanlarından rahmetli Turgut Özal'ı köşesine taşıdı.
Ermenistan'da muhalifler 10 yıldır iktidarda olan Sarkisyan'a karşı sokaklarda: 'Kadife devrim başladı'
Avrupa'da ırkçılık ve İslamofobi ile birlikte saldırılar arttı. Kimi zaman Müslümanlar, kimi zaman, azınlıklar, kimi zaman da göçmenler saldırıların merkezinde yer alıyor.
ABD’li bilim insanları, Washington’un merkezinde 5 kilogram zenginleştirilmiş uranyumun patlaması durumunda kentte yaşanacaklarının videosunu çekti.
İran Devrim Muhafızları, 1 polis memurunun Mircave şehrinde sınırda pusu kurularak öldürüldüğü, diğer 2 askerin ise yola yerleştirilen mayının infilak etmesi sonucu hayatını kaybetti