Güney Sudan Ordu Sözcüsü Santos Dominic, bir çatışma yaşandığını doğrularken, askeri üssün ele geçirildiği iddialarını yalanladı
Meclis, FETÖ'nün başarısız darbe girişiminin birinci yılı olan 15 Temmuz için olağanüstü gündemle toplanacak.
Doç. Dr. Niyazi Beki cevapladı. Kur’an, hem doğumdan önce hem sonrasında insanların durumunu açıklamakta, aynı zamanda insanların nereden geldiği ve nereye gideceğine dair sorulara cevap
Unterfögrinh tren istasyonunda çıkan çatışmaya müdahale etmek için çok sayıda polis ekibi bölgeye gönderildi.
Şimdi daha güçlü ve daha sık bir biçimde sormak icap ediyor: Ömer Faruk Kavurmacı ve Ekrem Yeter’in FET֒den tutuklanıp adli kontrol şartıyla tahliye edilmesi adalet ve siyasetin üzerin
‘Güdümlü’ demem şundan. Kemal Kılıçdaroğlu çok uzun süredir herhangi bir konuda herhangi bir fikri yokmuş da sadece ‘canı pahasına koruması gereken bir pozisyonu varmış’ gibi davra
Arap baharı ile gelen demokratikleşme süreci,“Siyasal İslam'ın krallıkları tehdidi” gibi sunularak, başta Suudlar olmak üzere Körfez'de kıyameti kopardı.
İran Lideri Ali Hamaney, Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani hükümetinden uluslararası platformlarda Devrim Muhafızları ve Besiç milis güçlerinin pazarlık konusu yapılmamasını istedi.
İngiltere'nin başkenti Londra'da temaslarda bulunan Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, İngiliz mevkidaşı Boris Johnson ile bir araya geldi.
Fas Kralı 6. Muhammed'in, Katar’a uçaklarla gıda maddesi gönderilmesi için talimat verdiği bildirildi.
Yalova Üniversitesi Jeoloji Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Recep Hayri Eren, Ege Denizi’ndeki depremin İstanbul’da beklenen depremi tetiklemesinin mümkün olmadığını dile getirdi.
Genelkurmay çatı davasında ifadesi alınan eski Genelkurmay Harekat Plan Daire Başkanı Tümgeneral Kavun, darbe girişimi içinde olmadığını, eğer haberi olsaydı durduracağını savundu
İran Devrim Muhafızları'na bağlı Afgan Şiileri Fatimiyyun Tugaylarına bağlı milislerin Suriye-Irak sınırında DAEŞ'in boşalttığı bölgelere yerleştiği bildirildi.
Haaretz gazetesi, İsrail Başbakanı Netanyahu ile İsrail ana muhalefet lideri Isaac Herzog’un, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile Nisan 2016’da Kahire’de gizli bir görüşmede yaptığını iddia
Melda Onur, depremden yaklaşık 2 saat önce, '2 gündür şehir merkezlerinde görülen yılan haberleri var. En son 1999 depremi az öncesi olmuştu. Demedi demeyin.' paylaşımında bulunmuştu.