Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin'in en yakınındaki danışmanlardan olan ve 'Putin'in Vekilleri' adlı gruba mensup olan Sergey Markov, Türkiye ile Rusya arasında patlak veren uçak krizi sonr
Alman Bild am Sonntag gazetesi, terör örgütü PKK’nın Kandil’deki elebaşılarından Cemil Bayık ile yaptığı bir röportajı yayımladı.
Gazze Şeridi'nde, İsrail'in saldırıları sonucu yıkılan 9 caminin yeniden inşası için 2 Aralık'ta temel atılacak
Türkiye-AB Zirvesi'nin düzenleneceği Brüksel'de bulunan Başbakan Davutoğlu, “Bu aslında yeni bir başlangıç değil, uzun süredir devam eden bir sürecin tekrar canlandırılması. Avrupa he
İsrail Radyosu'na konuşan Savunma Bakanı Moşe Yalon, bir Rus savaş uçağının sınır ihlâli yaptığını ve uyarıldığını açıkladı.
Filistinli çocuklar, İsrail'in akrabalarına yönelik gözaltılarını protesto etmek için Gazze'deki Birleşmiş Milletler binası önünde gösteri düzenledi.
Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma’nın uluslararası ilişkiler komitesi başkan yardımcısı Svetlana Svetlana Jurova, Mısır ve Türkiye’ye getirilen kısıtlamalar nedeniyle Rus turistleri
IKBY Parlamentosu Enerji Komisyonu Başkanı Cevdet, Kürdistan bölgesinin Türkiye ve Avrupa'nın doğalgaz ihtiyacını karşılayabileceğini söyledi.
Türk Hava Kuvvetleri'nin Ege'de Yunan uçaklarıyla uzun süredir yaşadığı müzmin sürtüşmeler Akdeniz'e kadar inerken, son yıllarda Suriye ve Rusya ile Suriye sınırına, yine Rusya ile Kar
Rusya’nın gümrük kapılarında beklettiği TIR'larımızın Kazakistan, Kırgızistan ve Tacikistan’a ulaşması için Azerbaycan kapılarını açtı.
MİT Tırlarının durdurulması ile ilgili soruşturmanın generallere uzanmasının ardından 2 general için tutuklama talebi geldi.
Sınır ihlali yapan Rus uçağını düşürmemizin ardından, Ukraynalı vekiller Türkiye'ye yıldızlı kutlama yaptı.
ABD'nin Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Daimi Temsilci Yardımcısı Kate Byrnes, Rusya ve ayrılıkçıların Ukrayna'da provokasyonlara, Kırım'da da işgale son vermesini iste
Kudüs'te "İsrail polisine bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu" öne sürülen bir Filistinli öldürüldü.
Mülteci akınıyla baş edebilmek için Türkiye’nin yardımına ağır bir biçimde ihtiyaç duyan AB, Başbakan Davutoğlu’nu bugün Brüksel’de yapılacak zirve toplantısına davet etti. Türk