Tabka kentinde 150 bin insanın sağlık hizmetlerinden yoksun kaldığı bildirildi. Kentte, ACİL Ambulansı dahi bulunmuyor.
Başbakan Yıldırım, Srebrenitsa soykırımının yıl dönümüne ilişkin, "Bosna Hersek'in acısı acımızdır. Türkiye, Bosnalı kardeşlerini yalnız bırakmama konusunda kararlıdır.'' dedi
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Srebrenitsa Soykırımı Kurbanlarını Anma ve Defin Töreni dolayısıyla Potoçari’deki eski akümülatör fabrikasında düzenlenen programa katıldı.
MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, MÜSİAD’ın yeni yol haritası toplantısında yaptığı konuşmada "Eğer hain darbe planı başarılı olsaydı, Türkiye ekonomisi yüzde 25 küçülmeye uğrayaca
Suudi Arabistan’da Mescid-i Haram çalışanları Kabe örtüsüne sıkıştırılmış bir kağıt parçası buldu.
Geçtiğimiz gün Musul’un IŞİD’den temizlendiğinin duyurulmasının ardından IŞİD bugün Musul’da bir köyü ele geçirdi.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Türkiye'nin ardından Katar'ın başkenti Doha'yı ziyaret etti. İki ülke arasında terörizmin finansmanına ilişkin ortak bildiri imzalandı.
Afganistan'ın doğusunda Nuristan olarak anılan bölgenin Kafiristan geçmişi ve İslam diniyle tanışmasının hikayesi hayli ilginç.
Yalova'nın Çiftlikköy ilçesi Taşköprü beldesinde özel halk otobüsüne binen 14 yaşındaki Mehmet Gündoğdu, şehit çocuğu olduğu için toplu taşıma araçlarına ücret ödemediğini s�
Anadolu'ya ismini veren Kızılcahamam'ın efsaneleri ve kayalarıyla ünlü Taşlıca köyü, her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin akınına uğruyor. Köyün en önemli özelliklerinden biri
Uzun yıllardan beri Gazze'yi abluka altında tutan İsrail'in bölge üzerindeki kontrolünü artırmak için yeni bir plan hazırladığı ortaya çıktı. Hazırlanan plana göre İsrail, Gazze aç
Star yazarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Fadime Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'nün MİT kumpasında hüküm giyen Enis Berberoğlu için başlattı�
Uluslararası Af Örgütü, Musul operasyonunda 'sivillerin maruz kaldığı insan hakları ihlalleri' için 'bunlar savaş suçu olabilir' dedi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tahran’da Türk Ticaret Merkezi’nin açılışında, Türkiye’nin Katar’a gönderdiği ürünlerle ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi.
15 Temmuz’da bir generali kaçırma girişimine, FETÖ üyeleriyle çatışmaya girerek izin vermeyen piyade er yaşadıklarını gururla anlattı.