Avrupa Birliği(AB) ile yollarını ayırma kararı alan İngiltere'de hedef Türkiye.. Londra, en kısa sürede karşılıklı serbest ticaret anlaşması imzalamayı hedefliyor.
Esad rejimi ve Rusya'nın yoğun hava saldırılarına hedef olan İdlib'de bombalanan bir binanın enkazından, 1 aylık bebek sağ çıkartıldı.
Suriye rejimi ile Rusya’nın Halep’e yönelik yoğun bombardımanın ardından diplomatik çözüm arayışları yine rafa kalktı.
Suriye ordusun İdlib ve çevresine vakum bombasıyla düzenlediği hava saldırısında 20 kişi öldü, 24 kişi yaralandı
Halep’te bombalanacak yerlerin koordinatlarını Ruslara İran veriyormuş.
Suriye’de savaşın en ağır bombardımanına maruz kalan Halep’te son 10 günde 930 sivil hayatını kaybederken, Esed kontrolündeki bölgelerde katliamlar kutlandı. ‘Katliam partisi’nde içki
Suriye'deki kanlı iç savaş birçok kenti harap hale getirdi. BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon, Halep'teki durumun tartışıldığı genel kurulda, "Halep'te tahrip gücü yüksek bombalar kullananla
Siirt'in Kurtalan İlçesi'nde Beykent Köyü'ne giden askeri konvoyun geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayın patlatıldı.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, Rusya’nın ve Suriye’nin Halep’te düzenlediği bombardımanlar sona ermezse, Moskova’yla tüm teması kesme tehdidinde bulunduğu açıklandı.
Esed rejimine bağlı güçler Halep'te yaptıkları katliama devam ederken şehrin doğusundaki son iki hastane de savaş uçakları ile bombalanarak kullanılamaz hale getirildi.
İstanbul ve çevresindeki askeri tesisler ile polis noktalarına bombalı saldırı planladığı iddia edilen PKK’nın İstanbul il sorumlusu Mazlum Çiftçi İstanbul İstihbarat Şube Müdürlü�
TSK, Fırat Kalkanı Harekâtı'nın 35. günündeki açıklamasında, IŞİD'in "drone"dan atılan bombayla düzenlediği saldırıda 3 Türk askerinin hafif şekilde yaralandığını belirtti.
TSK tarafından yapılan yazılı açıklamada, ''Hava Kuvvetlerine ait uçaklar tarafından Tall Ar, Amiriyah ve El Eyyubiyah’ta bulunan dört hedefe beş milli bombamız atılmış, komuta yeri ve
Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen iki intihar saldırısında 18 kişinin öldüğü, 47 kişinin yaralandığı bildirildi.
Esed rejimi ve Suriye rejiminin ağır bombardımana tuttuğu Halep’te 38 bin çocuk halen kuşatma altında. Halep’in muhalif bölge Valisi Muhammed Fadıli, 38 bin çocuktan 15 bininin 0-2 yaş ar