İsrail'de Kızılhaç görevlilerinin kan bağışı kampanyası sırasında Etiyopya doğumlu siyahî bir milletvekilinin kanını almak istememesi skandala yol açtı.
Mecliste azınlıklar; Yahudiler 1, Zerdüştler 1, Aşuri-Keldani Hristyanlar 1 Ermeniler ise Kuzey ve Güney Ermenileri olmak üzere 2 vekille temsil edilmektedirler. Dönemsel olarak değişiklik g
Hamanei’nin o dönem yaptığı en önemli işlerden birisi de Cumhur-i İslami Partisi’nin kuruluşunda yer almak olmuştur.
Birleşmiş Milletler, Suriye'deki iç savaşa yönelik araştırmasının sonuçlarını açıkladı. İç savaş boyunca bir milyonun üzerinde çocuğun ülkeden kaçmak zorunda kaldığı belirtil
İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif başkanlığındaki müzakere heyeti Tahran’a döndü. Birçok İranlı, müzakere heyetini karşılamak için Mihrabat Havaalanı'nda toplandı.
Mısır'daki Müslüman Kardeşler Teşkilatı, ABD'yi ülkelerindeki "dikta rejiminin en büyük destekçisi" olmakla suçladı.
Sırbistan Başbakanı İvitsa Daçiç, ''Sırbistan, Kosova'nın kuzeyinde yeni bir Bosna Sırp Cumhuriyeti yapmak istemiyor'' dedi.
Türkiye Diyanet Vakfınca Haiyan tayfununun ardından Filipinler'in yaralarının sarılmasına katkı sağlamak için "Şimdi Filipinler'e Yardım Zamanı" kampanyası başlatıldı.
IKBY Başkanı Barzani, "PYD, Rojava'da devrim yaptığını iddia ediyor. Tek yaptıkları şey, rejimin onlara teslim ettiği yerlerde söz sahibi olmak" dedi.
Ezher Şeyhliği'ndeki gösterilerde "zorbalık, kamu malına zarar vermek, kesici alet taşımak ve sivil araçlara zarar vermek"ten yargılanan 12 kişiye toplam 17 yıl hapis cezası verildi.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, beraberindeki kalabalık bir heyetle birlikte temaslarda bulunmak üzere Mısır'ın başkenti Kahire'ye geldi.
Mısır Savunma Bakanı Sisi'yi cumhurbaşkanlığı görevine taşımak amacıyla başlatılan destek kampanyasında Tahrir Meydanı'nda toplanma çağrısı yapıldı.
Dünyanın dört bir yanından yaklaşık 2,5 milyon Müslümanın hacı olmak için arife günü ve Kurban Bayramı'nda bulunacakları Arafat, Müzdelife ve Mina'da hazırlıklar devam ediyor.