İngiltere hükümetinin hazırladığı tasarı, anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin terör eğilimi olup olmadığının yakın takip altına alınmasını öngörüyor. Öğrencilerin aşırı uç
Suriyeli bir çocuk, ailesiyle yiyecek bir şeyler bulmak için gittiği halde karıştırdığı çöpten salatalık çıkınca çok sevindi.
CHP'nin 1947'de düzenlediği Piyes Yarışması'nda Necip Fazıl'ın kazandığı ödülü Behcet Kemal'in kulisleri sonucu iptal ettiği ortaya çıktı
Edirnekapı Metrobüs durağında duran bir metrobüse arkadan gelen başka bir metrobüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön camı parçalanan metrobüsteki 3 yolcu hafif şekilde yaralandı.
İstanbul Boğazı'nında ilk buzlanmanın 1401 yıllarında olduğu tahmin ediliyor.
KCK Yürütme Konseyi Üyesi Mustafa Karasu, Paris suikastıyla ilgili olarak Gülen Cemaati ve devleti suçladı.
Adana’da vatani görevini yaparken bir taksicinin parasını ve telefonunu gasp edip 17 yerinden bıçaklayarak öldürdükten 11 yıl sonra yakalanan zanlının, kapıyı açtığında karşısında
Yunanistan'ın, Batı Trakya'daki Türk azınlık dernekleriyle ilgili Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) kararlarını uygulamadığı gerekçesiyle yeniden yargılanacağı belirtildi.
Hamas Siyasi Büro Üyesi İzzet Rışk, "Halid Meşal'in Doha'yı terketmesine ilişkin haberler asılsızdır" dedi.
CHP, 4 bakanla ilgili soruşturmayı yürüten TBMM komisyonunun silinmesine karar verdiği telefon kayıtlarını Facebook sayfasında yayınladı.
Verilen süre doldu. 3 bin araçtan sadece bin 500'ü modelini değiştirdi. Geriye kalan bin 500 araç sahibi için ise uykusuz geceler başlıyor.
SMDK Başkanı Hoca, "Muhalefetin en büyük kanadı olan SMDK, Moskova'ya davet edilmedi. Ne SMDK'nın ne de diğer muhalif grupların gündeminde rejimle diyalog var" dedi
2012 yılı Ağustos ayında Diyarbakır'a yerleşen Hollandalı gazeteci Frederike Geerdink, bugün gözaltına alındı
Hollanda’nın Arnheim kentinde bin kişi kapasiteli Aziz Joseph, cemaat yokluğu yüzünden spor salonuna çevrilirken, bazı kiliselerinde satışa çıkarılabileceği belirtiliyor.
MHP'li Yusuf Halaçoğlu Güneydoğu'da başı boş üç beş çapulcunun hakimiyet kurduğunu söyleyerek bu toprakların kanla geri alınacağını söyledi.