Bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazı büyükelçiliklere de atama yapılmasına ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yer aldı- Söz konusu kararlarla 3 büyükelçi merkeze alındı, 6 ülk
ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği, Irak’a, Washington’un yaptırımlarına tabi tutulan İran'dan doğal gaz ithalatına devam etmesi için 45 günlük muafiyet tanındığını duyurdu.
ABD Dışişleri Bakanlığı Ukrayna Özel Temsilcisi Kurt Volker, Washington’un 3 Rus vatandaşına ve 9 şirkete Kırım ve Donbass bölgesindeki durum nedeniyle yaptırım uyguladığını açı
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, Türk savaş uçaklarının Yunan ulusal hava sahasına girmek için izin talebinde bulunmasının yeni bir uygulama olmadığını belirtti.
ABD Merkez Bankası, faizlerde değişikliğe gitmeyerek beklendiği üzere politika faizini 2,00- 2,25 aralığında sabit tuttu.
Polonya'nın kamu enerji şirketi PGNİG ile ABD firması Cheniere Enerji arasında, Polonya'ya ABD'den sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) ihraç etmeye yönelik 24 yıllık sözleşme imzalandı.
Irak'ın Musul kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
TBB Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu: Hiç kimse dünün FETÖ yargısını methetmemizi beklemesin. Çünkü o dönemin FETÖ mensubu hakim ve savcıları gerçekte hakim ve savcı değil, örgü
Irak'ta Başbakan Abdulmehdi'nin mecliste güvenoyu alarak göreve başlayan 14 bakanından 5'inin internet üzerinden adaylık başvurusu yapan kişiler olduğu açıklandı.
Geçtiğimiz yıl Çanakkale Şehitliği’nde CHP’li 3 isim içki içmiş, skandal olay ardından CHP bu isimleri ihraç edeceğini duyurmuştu. O isimler arasında yer alan CHP Bağcılar İlçe B
MHP Genel Başkanı Bahçeli, ABD'nin PKK'lı sözde üst düzey teröristlerin başına ödül koymasıyla ilgili açıklamada bulundu.
Ankara İl Sağlık Müdürlüğünde tanıtım filmindeki FETÖ benzerliği nedeniyle 3 kişi açığa alındı.
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, 'AK Parti ile HDP arasında el altından, masanın altından ve yarın Dolmabahçe Sarayı'na ulaşabilecek görüşmelerin yapıldığını biliyorum ve bunu kam
Elektrikte, binlerce aboneye, 100 TL’ye kadar kesinti tazminatı ödemesinin ardından “bağlantı bedeli” iadesi yapılacak. Hesaplanan tutar, ya nakit olarak aktarılacak ya da abonenin elektr
31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, partiler aday belirleme çalışmalarına hız verdi. MHP, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu.