AK Parti ile koalisyon hükümeti kurmak için ayrıntılı çalıştıklarını söyleyen MHP lideri Bahçeli, “Bu kadar ayrıntılı çalıştıktan sonra ‘Bunlar her şeye hayır diyorlar’ diyen
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun'un 3. nükleer santralin İğneada'ya kurulacağı yönündeki açıklaması hakkında konuştu: İğneada'yl
Bakan Zeybekci, 'Cumhurbaşkanımızın ziyaretinde Çin Devlet Başkanı, Edirne-Kars, Antalya-İzmir hızlı tren ve otoyol projeleriyle ilgilendiklerini söylediler.' dedi.
Mısır'da El-Ezher Üniversitesi şeyhi Ahmet et-Tayyib, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ile Arap Birliği'ne "siyonist oluşumla" mücadele için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, terör saldırısının meydana geldiği Ankara Garı önündeki alana "Demokrasi Meydanı" adının verilmesini kararlaştırdı.
Diyarbakır’ın Lice ile Hani ilçelerindeki 21 mahallede 17.00’dan itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Mete Yarar, Ankara'daki terör saldırısından PKK ve IŞİD operasyonlarına, Türkiye ve dünya gündemine dair gelişmeleri değerlendirdi.
Diyarbakır Valiliği, 3 farklı noktada tespit edilen 3 bombanın da imha edildiğini açıkladı.
İstanbul Çamlıca Tepesi'ndeki radyo televizyon vericilerinin tamamı kaldırılıyor. Yerine bütün vericileri tek çatı altında toplayacak kule geliyor. Kulenin yapımına başlandı
Yenişehir Belediyesi Diyarbakır’ın sokaklarına peygambere hakaret edilen karikatürlerden biri olduğu iddia edilen bir resmi bilbord olarak asılmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yayınlad
Hattat-Ressam Arif Çelik ile Kütahya’daki geleneksel sanatlara yönelik faaliyetler ve hat kalemleri üzerine konuştuk
Özbekistan'da pamuk tarlasında zorla çalışıtırılanlar arasında eski senato başkanı ve başbakan yardımcısı da var...
Çalışma Bakanlığı, Ankara'daki saldırıda hayatını kaybedenlerin hak sahiplerine ve yaralananlara maluliyet derecelerine göre 497 ila 820 lira arasında maaş bağlanacağını açıkladı.
Genelkurmay, Rusya’dan askeri bir heyetin bilgi paylaşımı için Ankara’ya geldiğini açıkladı. Türkiye ile birkaç gün içinde görüşmeyi beklediklerini belirten Rus Dışişleri Bakan Yar
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, İsrail medyası tarafından ortaya atılan iddiaları sert bir dille yalanladı.