6 mahallede 103 gün süren operasyondan sonra Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşanan tahribat, operasyon öncesi ve sonrası havadan çekilen fotoğraflar ile ortaya çıktı.
Göçmenlerin iadesini kapsayan anlaşma çerçevesinde ilk kafile bugün Yunanistan'tan Türkiye'ye geldi.
8 bin kişinin ölümüyle sonuçlanan 2015 depremi sonrası o ülkede insanlık dışı bir olay yaşanıyor. Çocuklar İngilizlere köle olarak satılıyor
Suriyelilerin konaklaması için yapılan çadır kent inşaatına tepki eyleminde "Yaşasın halkların kardeşliği" sloganı atılması dikkat çekti.
Irak'ın güneyindeki Vasıt (Kut) vilayetinde MI35 modeli Rus helikopterinin düştüğü bildirildi.
Gülhane Parkı'ndaki bir çay bahçesinin duvarı çöktü. DHA'ya göre duvarın altında 2 kişi kaldığı belirtiliyor ve olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi.
Panama belgeleriyle birlikte birçok siyasi lider ve şirketin offshore'un karanlık dolaşım sistemi içerisinde gizli hesaplar oluşturduğu ortaya çıkarken, bu yolsuzlukların kurbanları arası
PKK'lılar bina iç duvarlarındaki sıvaları kazıyıp biriketlerin içine patlayıcı yerleştirerek yeniden sıvayarak kapatıyor ve uzaktan kumanda ile patlatıyor
Kahire'de bir mağzada 'Hitler' adıyla bir dükkan kurulması, İsrail'i kızdırdı.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye'de artık devleti, milletten koruyacak bir anayasa değil, milletin istediği istikamette devleti şekillendirecek bir millet anayasasına ihtiyaç olduğu
UMH ülkedeki tüm bakanlıkların ve bazı kamu kurumlarının banka hesaplarını dondurdu.
Nusaybin'de güvenlik güçleri, terör örgütünün çocuk parkının önüne bomba tuzakladığını tespit etti.
Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, NASA'nın Türkiye'ye yönelik kuraklık analizlerini eleştirdi. Eroğlu, 'NASA da kim? Biz onlardan iyiyiz' dedi.
Diyarbakır Çınar'da meydana gelen saldırıyı planlayan terörist yine Güneydoğu'da eylem hazırlığında.
Düzce İl Başkanı’na saldırıda AK Parti’yi suçlayan CHP’nin, saldırıyı gerçekleştiren CHP’liyi, saldırıdan 5 gün sonra apar topar “ihraç” ettiği ortaya çıktı.