Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD Başkanı Donald Trump'ın kendisini öldürtmek istediğini ve bunun için Kolombiya hükümeti ile yine aynı ülkedeki mafyaya emir verdiğini iddia e
Fatih Altaylı, "Allah kolaylık versin Kemal Bey" başlığıyla yayımlanan yazısında "Cumhuriyet Halk Partisi’nin aday belirleme ve aday açıklama süreçlerindeki garabetlerin, CHP seçmenind
Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de, 12 Eylül’ü yeniden akla getiren Tunç Soyer’i aday göstermesinden sonra hem CHP hem de İyi Parti’de sular durulmuyor.
Yerel seçim için aday belirleme çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan CHP'de İstanbul krizi büyüyor. İlçe adayları belirlenirken istifasını veren ardından geri çeken İstanbul İ
Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
Yusuf Ziya Cömert- Karar
Sinema Filmlerinin Değerlendirilmesi ve Sınıflandırılması ile Desteklenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Bursa'da, asker eğlencesinde çıkan kavgaya karışan kişiler, iddiaya göre olay yerine gelen polis ekiplerine ateş açıp taş ve sopalarla saldırdı. Polisin biber gazı ve cop ile müdahale e
AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger, 'Türkiye'yi, AB'ye aday ülke olmasının ötesinde çok önemli bir ortak olarak görüyoruz.' dedi.
Sudan hükümeti, bir ayı aşkın süredir ülkede devam eden gösterilerde gözaltına alınan herkesin serbest bırakılacağını duyurdu.
İran'ın güneydoğusundaki Sistan-Beluçistan eyaletinin merkezi Zahidan kentinde meydana gelen patlamada 3 güvenlik görevlisi yaralandı.
CHP tarafından yeniden aday gösterilmeyen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yeniden belediye başkanlığına talip olduğunu 4 ay önce CHP Genel Merkez yöneticilerine bildir
İsrail askerlerinin abluka altındaki Gazze Şeridi sınırında cuma günü gerçekleştirilen barışçıl 'Büyük Dönüş Yürüyüşü' gösterilerine müdahalesinde yaralanan Filistinli şehit
Fetih Hareketi Sözcüsü Atıf Ebu Seyf, yeni hükümete başkanlık edecek ismin henüz belirlenmediğini ancak bu kişinin Fetih Hareketinden bir siyasetçi olacağını belirtti.
İran, ABD’nin yaptırımları nedeniyle Avrupa Birliğiyle arasındaki ekonomik problemlerin hem bölgeye hem Avrupa’ya sorun teşkil edeceğini belirtti.