Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Almanya Şansölyesi Angela Merkel ile Türkiye-AB Zirvesi ve göç konusunda görüş alışverişinde bulunduğu bildirildi.
Rus basını, ülkelerine ait savaş uçağının Türkiye hava sahasını ihlal etmesi nedeniyle düşürülmesine ilişkin haberlerinde 'çaresizlik girdabına' girdi.
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yüzleri maskeli bir grup, Emniyet Müdürlüğü binasına bombalı saldırıda bulundu.
Türkiye ile Rusya arasında yaşanan 'uçak' krizinin ardından Türkiye'yi destekleyen ülkeler açıklamalarını sürdürüyor.
Estonya Milli Savunma Komitesi Başkanı Mihkelson, Türkiye'nin Rusya'ya NATO sınırının nereden geçtiğini çok net gösterdiğini söyledi.
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’deki Rus vatandaşlarına bir an önce ülkelerine dönmeleri yönünde çağrıda bulundu.
Avrupa’nın en hoşgörülü ülkelerinden biri olarak görülen Hollanda’da, bir mülteci kampının girişine kesilmiş domuz kafaları bırakıldı.
İngiliz Guardian gazetesinin Moskova muhabiri Shaun Walker, savaş uçağı düşürülen Rusya'nın öfkeli olduğunu ancak Türkiye ile arasındaki krizin kontrol dışına çıkmasına izin vermey
Moskova'da bulunan Türkiye Büyükelçiliği binası, taşlı saldırıya maruz kaldı. Ofisin camları kırıldı
Rusya'nın Paris Büyükelçisi, Türkiye tarafından düşürülen Rus uçağının pilotlarından birinin Suriye ordusunun elinde olduğunu söyledi.
Peru'da komşu ülkelerden de hissedilen 7,5 büyüklüğünde bir deprem hissedildi
Rusya, S-300 benzeri hava savunma sistemine sahip Fort ile donatılan 'Moskova' isimli kruvazörü Türkiye'ye 60 kilometre mesafedeki Suriye'nin Akdeniz'deki liman kenti Lazkiye açıklarına gönder
IŞİD'in kontrolündeki Rakka’da yaşayan bir aktivist, Al Jazeera’ye yazdığı mektupta "Rakka’daki günlük yaşam, siyah giyinmiş maskeli adamların gardiyanlık yaptığı büyük bir hapish
İran'ın Rusya Büyükelçisi Sanai, Moskova'nın Tahran'a S-300 füze sistemleri gönderme işlemlerine başladığını söyledi.