'Paralel yapı' soruşturmasındaki tahliye krizinin iki hâkiminden Metin Özçelik'in dün tutuklanmasının ardından, hâkim Mustafa Başer de bugün Bakırköy Adliyesi'ne gitti.
Adana'da İslami STK üyesi 24 kişi hakkında verilen cezalara tepki gösteren mağdur aileleri, bu kararla hukuk kılıfı adı altında adeta zulüm yapıldığına dikkat çektiler.
Türkiye, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarına destek veren kararını, kapak yazısı ekleyerek aynen iade etti.
TİB ve TÜBİTAK görevlileri hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, 2 kişinin tutuklanmasına karar verildi.
Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği, KPSS'deki usulsüzlük iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada 6 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi.
'Paralel yapı' soruşturmasında reddi hakim kararı veren Metin Özçelik ile polislerin tahliyesi kararı veren Mustafa Başer ‘tutuklama’ istemiyle mahkemeye sevk edildi. Suçlama ‘terör örg�
Paralel yayın organı Samanyolu TV'de yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Osman Özsoy, serbest bırakıldı.
Şii din adamı Mukteda Sadr, ABD Kongresi'nden ‘Irak'taki Kürt ve Sünnilere ayrı iki devlet gibi muamele edilmesini’ öngören bir karar çıkması durumunda ABD'nin Irak ve dışındaki çıkar
Danıştay 8. Dairesi, Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliğinde yer alan ve ortaöğretimde başörtüsü serbestisi getiren hükmün yürütmesinin durdurulması istemini reddetti.
Halep'te ÖSO ve Ahraru'ş Şam birliklerinin düzenlediği ortak operasyon kapsamında, tarihi "Eski Halep" bölgesindeki Esad güçlerinin karargahlarına saldırı düzenlendi
İsveç hükümeti, meclisin 1915 olaylarıyla ilgili 2010 yılında parlamentoda kabul edilen karar konusunda "Araştırma yapılmadan parlamento kararıyla bir ülkenin soykırım uyguladığı ilan
Danıştay kararının etkilediği ihalelerin yıllık hacmi 40 milyar TL’yi buluyor. Yeni ihale yasası yolda...
Suudi Arabistan'da, 'dünyanın en uzun süre görev yapan dışişleri bakanı' sıfatına sahip olan Suud Faysal, alınan yeni kararla görevini devretti.
Çin zulmünden kaçarken yakalanan ve Tayland'da tutuklu bulunan Uygur Türkleri için iade kararı verildi.
HDP, Türkiye’nin birliğine aşırı hassasiyet gösteriyor. Çünkü ancak sınırları tartışma konusu olmaktan çıkararak Türkiye’nin her yerinde siyaset yapabileceğini ve herkesten oy iste