Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazeteci tarihçi İlhan Bardakçı'nın aktardığı Kudüs'te nöbet tutan son Osmanlı askeri Hasan Onbaşı'yı anlattı.
FETÖ'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt, Kudüs için meydanlara çıkan halkı ABD'ye şikayet etti.
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta, ABD Büyükelçiliği önünde toplanarak ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını protesto etmek isteyen kitleye polis müdahale etti.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Senegal'in başkenti Dakar'da Türk basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Sivas Kongresi'nde yaptığı konuşmada, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararıyla ilgili, "Çarşamba günü İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) dönem başkan
DİSK Genel Başkanı Kani Beko, asgari ücretin sadece asgari ücretlileri değil tüm çalışanları ilgilendirdiğini, bu nedenle talebe tüm çalışanların sahip çıkması gerektiğini belirte
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Sivas 6. Olağan Kongresinde konuşuyor.
ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararı için bir süre sessiz kalan Abdullah Gül, bugün bir video yayınlayarak, vatandaşları yarınki Yenikapı mitingine davet etti.
Sicpa'nın Kültür Bakanlığının kontrolünde olan ve içerisinde kutsal emanetlerin de bulunduğu müzelerin işletmesini devraldığı iddia edildi.
İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, İsraillilere, Kudüs'ü başkenti olarak tanıyan kararı protesto eden Filistinlileri boykot etme çağrısında bulundu.
Sivil toplum kuruluşu RISDA'nın Başkanı Nuruzzaman, Bangladeş'te Arakanlı Müslümanların kaldığı kamplarla ilgili, "Başlıca sorunlardan biri, ailesi Arakan'da Myanmar ordusu ya da fanatik
Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Karaağaç köyündeki müftülüğe bağlı yatılı olmayan Kuran kursunda 1 Aralık 2015 günü meydana gelen ve kurs binasında yatılı kalan 6 çocuğun ya
Yargıtay, kendisine hakaret ve tehdit ettiğine ilişkin başka türlü delil elde etme imkanı bulunmayan kişinin, hakaret edenle arasında geçen telefon görüşmesini kayda alarak elde ettiği d
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına ilişkin kararı sonrasında toplanacak İslam İşbirliği Teşkilatı için, "Kınamadan öte bir du
ABD Başkanı Trump, NATO'da aidatlarını ödemeyen ülkeleri, 'Rusya'ya karşı' korumayacaklarını belirtti.