Döviz mevduat hesaplarında bir yıla kadar olan stopaj oranı yüzde 20'ye yükseltildi.
Abdullah Gül'e yakınlığıyla bilinen Gazeteci Fehmi Koru Ocak Medya'daki köşesinden Bülent Arınç'ın Kübra Par'a verdiği röportajı değerlendirdi.
Cezayir'de sufi tarikat şeyhleri 'Ülkedeki son durumlarla ilgili Cezayir tekkelerinden ortak bildiri' başlığında bir bildiri yayımlayarak, devlet erkanına ve halka bazı tavsiyelerde bulundu.
Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, 2 camide gerçekleşeme terör saldırısın ardından yarı otomatik askeri tarz ve saldırı tüfeklerinin yasaklandığını açıkladı.
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ilaç almak için kullanılacak olan 5 milyar doların rehin tutulduğunu açıkladı.
Gün geçtikçe çıkmaza giren Brexit anlaşması ile ilgili açıklama yapan Theresa May, 'AB’den 29 Mart’ta bir anlaşmayla ayrılmıyoruz. Bu erteleme benim için büyük bir kişisel pişmanl
Çin ile ABD arasında süren ticaret savaşının gün geçtikçe kızışmasında Trump'ın açıklamaları büyük rol oynuyor. ABD Başkanı Donald Trump, son yaptığı açıklamada, Çin'in olas
Temsilciler Meclisi üyesi Ilhan Omar, ABD'nin Irak'ı işgalinin yıl dönümüne atıfta bulunarak, ABD'nin işgalinin 'yasa dışı' olduğunu ve arkasında ölümler bıraktığını söyledi.
Avrupa Parlamentosu'ndaki en büyük siyasi grup olan Avrupa Halk Partisi'nden Macaristan Başbakanı Orban'ın partisine ceza geldi. Göçmen karşıtı Orban'ın partisinin üyeliği askıya alınd�
Ürdün Kralı 2. Abdullah, 'Ürdün Haşimi Krallığı olarak üzerimizde Kudüs ve kutsal yerlere yönelik tarihi bir görev var. Kudüs benim için kırmızı çizgidir ve halkımın hepsi benimle
AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Berger, 'Türkiye ve AB, eğitimden sonra ikinci olarak sağlık alanına odaklandı. Kilis ve Hatay'da iki hastane kurulacak' ifadelerini kullandı.
İstanbul'un Sarıyer ilçesine düzenlenen terör operasyonunda 1 IŞİD'li yakalandı. Teröristin kilise ve sinagoglara yönelik saldırı hazırlığında olduğu öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başkanlık Konseyi Başkanı Fayez Al Sarraj'ı kabul etti.
Lübnan Dışişleri Bakanı Cibran Basil, Trump yönetiminin İsrail-Filistin meselesini çözmek için tasarladığı ve 'Yüzyılın Anlaşması' olarak isimlendirilen planın başarılı olmasın�
Irak Genelkurmay Başkanı el-Ganimi, Musul'a bağlı Sincar'a takviye güç gönderme kararı aldıklarını açıkladı.