Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye ve Rusya'nın Suriye konusunda yapıcı ve olumlu bir çalışma yürüttüğünü söyledi.
Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Elazığ'daki terör saldırısı nedeniyle Başbakan Yıldırım'a başsağlığı diledi.
Sputnik'in haberine göre Bakanlık Sözcüsü İgor Konaşenkov, "Halep sakinlerine insani yardım ulaştırılması için 48 saatlik 'insani mola' uygulamasını, sivillere insani yardımın güvenl
Adli Tıp Kurumundaki FETÖ yapılanmasına ilişkin soruşturması kapsamında gözaltına alınan 50 şüpheli tutuklama talep edildi.
FETÖ lideri Fethullah Gülen'in, geçmiş dönemde Hakan Şükür ve futbolcularla yaptığı toplantıda 'Dua ve himmetlerle Galatasaray'ı ayağa kaldırmamız lazım.' sözleri ortaya çıktı.
FETÖ'nün darbe girişiminde atılan bombalar nedeniyle Mecliste en büyük hasarın oluştuğu muhalefet kulisi girişi ile Şeref Holü'nde bulunan bahçe arasındaki bölümün 'demokrasi yolu' ol
Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi’yi adeta Kavacık’taki Külliye’ye hapseden bacanağı Muhammed Keskin ve ekibinin, 15 Temmuz’daki kalkışmadan önceden haberdar olduğu iddia edildi.
Fransa’da bazı belediyelerin tesettür mayosunu yasaklamasına, Katolik Kilisesi'nin İtalya'daki temsilcisi İtalyan Episkoposlar Konferansı’ndan (CEI) ve İtalya İçişleri Bakanı’ndan tepki
PYD Lideri Salih Müslim'den Menbic ile ilgili ABD'yi 'kollayan' bir açıklama geldi. Müslim 'IŞİD'in Menbiç'ten kaçmasında ABD'nin rolü yok' dedi.
Suriye'de Esed rejimi PKK'nın Suriye uzantısı YPG’ye ait mevzileri havadan bombaladı. 18 Ağu 2016 Güncelleme 16:34 TSİ
FETÖ soruşturması kapsamında Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı'nın evi ve ofisinde arama yapıldı. Aramada Kadir Topbaş'ın damadı Kavurmacı'nın ofisinde Fetull
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanlarından Fatih Gürsul, üniversitedeki görevinden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alındı.
Sırtını terör örgütlerine dayadığını açıklayan HDP'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım, "tehdit" olarak yorumlandı.
IŞİD ile mücadelenin hız kazandığı Kuzey Suriye'de gözler El Bab bölgesine çevrildi.Türkiye sınırına yakın Çobanbey kasabasını ele geçiren muhalifler, bir sonraki hedeflerinin El Ba
Erzurum'un Aşkale İlçesi Belediye Başkanı AK Partili Enver Başaran, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklandı.