Suriye'de rejim güçleri, Türkmendağı ve Cebel Ekrad'a hava destekli saldırı düzenledi.
Suriye rejiminin Haseke Valisi taraflara sükunet çağrısı yaptı.
Başbakan Binali Yıldırım'ın bugün Esed ile ilgili bazı açıklamaları gündem olmuştu. O açıklamalar yalanlandı.
Ağrı Sinek Yaylası'nda PKK mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda 2 terörist daha etkisiz hale getirildi.
Yemen'den Suudi Arabistan'ın sınır kenti Necran'a füze atılması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan güvenlik toplantısı, İstanbul Tarabya Köşkü'nde saat 14:40'ta başladı.
Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, görevden alındı.
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü Kalın, "Terörle mücadelede terörün her türlü şekline karşı açık ve tutarlı bir duruş sergilenmediği sürece başarılı o
FETÖ bağlantılı Kazak-Türk Eğitim Vakfına (KATEV) bağlı okulların bir ay içerisinde denetleneceği açıklandı.
El-Arabiya, FETÖ elebaşı Gülen ile yaptığı röportajı Araplar tarafından gelen yoğun tepki üzerine sosyal medya üzerinden kaldırdı.
İHH Başkanı Yıldırım, 'Halep'te acımasız şekilde uçaklar bombardıman yapıyor. Buna rağmen bizler ekiplerimizle içerideyiz. Halep'in gerçekten yardıma ihtiyacı var.' dedi.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün adının değişmeyeceğini söyledi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, “Her açığa alınan ve her kendi üzerinde değerlendirme yapılan kişilerin kamuyla ilişkisi kesilecek değildir” dedi.
ABD Adalet Bakanlığı, önümüzdeki günlerde Pensilvanya'da ikamet eden FETÖ lideri Fethullah Gülen'in iadesi için çalışacak bir grup yetkilinin Türkiye'ye geleceğini açıkladı.
Başbakan Binali Yıldırım, Esed'in geçiş sürecinde 'muhatap alınabileceğini' ancak ülkenin geleceğinde yeri olamayacağını belirtti.