AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ünal: "AK Parti ile MHP arasında herhangi bir sorun söz konusu değildir. Bazı genel başkan yardımcılığı seviyesinde yapılan açıklamalar
Almanya'nın Hamburg kentinde bir adam etrafındaki kişilere bıçakla saldırdı. Bir kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralının olduğu belirtiliyor.
MKEK Silah Fabrikası'nda üretilen Türkiye'nin ilk yerli tüfeği MPT-76'nın ikinci sevkiyatı yapıldı.
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Aydın, "Şairin dediği gibi 'Yaklaşıyor yaklaşmakta olan' demek için bugün buradayız ve Kudüs mitingini bu bilinçle tertip ediyoruz." dedi.
Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada can kaybı yaşanmazken, bölgede geniş kaps
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz öğretmen atamalarında mülakatın kaldırılıp kaldırılmayacağı tartışmalarına son noktayı koydu.Yılmaz öğretmen atamalarında mülakatın kaldırı
İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'da "bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu" iddiasıyla bir Filistinliyi vurarak şehit etti.
Dünkü yağış afetinde objektiflere yansıyan bir görüntüdeki detay, sosyal medyada tartışma yarattı. AA muhabirinin çektiği bir fotoğrafta suya gömülen minibüsün üzerine çıkan yolc
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhuriyet Gazetesi davasıyla ilgili "Gazetecilerin her zaman tutuksuz yargılanmasının doğru olduğunu söylemişimdir. Şimdi de gazetecilerin tutuksuz yargıl
İstanbul'da dün akşam yaşanan fırtınaya rağmen simit tezgahını bırakmayan simitçi; "vücudum acıyordu ama tutmam lazımdı" dedi.
Ankara'da yürütülen FETÖ soruşturmasında ifadesi alınan gizli tanık, Abdullah Öcalan'ın İmralı Adası'ndaki doktorunun FETÖ imamı olduğunu iddia etti.
Maliye Bakanlığı, milyonlarca çalışanın maaşını artıracak düzenleme için düğmeye bastı.
15 Temmuz darbe girişimi davasında MAK bölüğü ve diğer birimlerdeki 29'u tutuklu 31 askerin yargılandığı davada, 7 sanık tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.
Beyaz Saray yeni İletişim Direktörü Anthony Scaramucci'nin, ABD Başkanı Donald Trump'ın çok yakın çalışma arkadaşları hakkında ağır sözler sarf ettiği ortaya çıktı.
KKTC, 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı sırasında Kıbrıslı Rumlarla birlikte Güney’e kaçan Arap asıllı Hıristiyan Maronitlere köylerine dönüş izni verdi.