Mısır'ın güneyindeki El-Uksur kentinde devriye gezen polis aracını hedef alan saldırıda 2 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı bildirildi.
İzlemişsinizdir... Alman Siemens, ortakları Türkerler ve Kalyon ile Türkiye'nin hatta dünyanın en büyük rüzgâr enerjisi santrallerinden birini yapmak için tüm rakiplerini eledi. Dünyanı
Afganistan’ın başkenti Kabil’de, Amerikan askeri konvoyuna düzenlenen saldırıda 3 sivil öldü, 5 Amerikan askeri yaralandı.
Yemen Başbakanı Ahmed bin Dağr, Aden'deki yerel yöneticilerle bir araya geldiği toplantıda, 'Halkımız, İran'ın Yemen'de herhangi bir zafer kazanmasına izin vermeyecektir' dedi.
Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nazif Karabulut, kurban için 20 lira olarak belirlediklerini söyledi.
Ani Ören Yeri'ndeki kazılarda bulunan, Orta Çağ döneminden kaldığı belirtilen "şahmeran" motifli kabartma, Kars Müze Müdürlüğünde ziyarete açıldı.
Türkiye-Rusya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Berber, "Rusya'ya 2015'de 106 bin ton üzüm ihracatı yapıldı. 2016'da fazla satamadık. Bu yıl ise yaş meyve içerisinde üzümün yer
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson ile telefon görüşmesi yaptı.
Darbe girişiminin beş numaralı ismi olduğu iddia edilen "sivil sorumlu" yapımcı Nurettin Oruç, Akıncı Üssü'nde olduğuna dair fotoğraflara "montaj" dedi.
Esed güçleri, Suriye'nin çatışmasızlık bölgelerinden olan Doğu Guta bölgesine füze saldırısı düzenledi.
Büyükada toplantısını tertiplediği gerekçesiyle tutuklanan Alman ajan Peter Steudtner'in, toplantıya katılanlara 'İstihbarata Karşı Koyma' dersleri verdiği öğrenildi.
Mısır ile Sudan arasındaki ilişkilerin ele alınacağı 'Siyasi İstişare Komitesi' toplantısı Sudan'ın başkenti Hartum'da başladı.
Myanmar'ın Yangon kentinde cami ve dini eğitim veren bir okul kapatıldı.
Türkiye'nin ilk Komünist Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu, Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'nin (IKBY) referandum talebine destek verdi.
İsrail hapishanelerindeki 50 Filistinlinin, Filistin yönetiminin maaşlarını kesmesini protesto etmek için bugün itibari ile süresiz açlık grevine başladığı bildirildi.