Canikli, 'Afrin'de TSK'nin operasyonunda bir sivil zayiat meydana geldi, sivil insanlar hayatını kaybetti.' diyemiyor. Bu zor bir olaydır. Onun için dünyada böyle bir ordu yok.' dedi.
TSK ve ÖSO, Afrin'in Baay, Kafer Nabu, Başufah ve Burj Haydar köylerini teröristlerden temizledi.
Yunanistan Başbakanı Çipras, yeniden başkan seçilen Rus lider Putin'i tebrik için aradı. Güröşmede Çipras'ın Akdeniz'deki doğalgaz gerilimiyle ilgili Türkiye'yi şikayet ettiği öğreni
Prof. Dr. Halil Kumbur, Ortadoğu'nun en önemli su havzalarını barındıran Türkiye'nin, bu özelliği ile olası bir su savaşının tam da merkezinde bulunduğunu söyledi.
Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, 11 Mart’ta sessiz sedasız bir sınır ötesi operasyon başlatıldığını söyleyerek, “Alan-zamanlama-planlama-uygulama ve etki gibi nedenlerle büyük bir öne
Bugün Afrin'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Antalyalı Er Muhittin Talha Çalışkan'ın yazın yaptığı ve futbolcu-şehit karşılaştırması paylaşımı yürek
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında gözaltına alınan FETÖ'nün 'hava kuvvetleri imamı' firari Adil Öksüz'ü serbest bırakan eski hakim Çetin Sönmez'in yarg
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede ikili ve bölgesel konular ele alındı.
Edirne'de askeri yasak bölgede yakalandıktan sonra tutuklanan Yunanistan ordusuna mensup iki askerin üzerinden çıkan harici bellekte askeri krokilerin olduğu belirtildi.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Çiftlik Bank'ın Kurucusu Mehmet Aydın ile ilgili "Her türlü hukuki yollara müracaat edildi, adalet yerini bulacaktır" dedi.
Afrin'de arama tarama faaliyetleri sırasında önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak etti. Şehit ve yaralıların olduğu bildiriliyor. Başbakan Binali Yıldırım'ın son dakika açı
Boğaziçi Üniversitesi'nde, Afrin'de şehit düşen askerleri anmak için stant açan ve program düzenleyen öğrenci grubuna saldırdıkları öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı.
AFP haber ajansı, Avrupa Konseyi'nin bugün toplantıdan önce Türkiye'nin Ege Denizi ve Akdeniz'de Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne karşı hamlelerini 'yasadışı' olarak tanımlaya
Zeytin Dalı Harekatı'yla TSK ve ÖSO'dan darbe yiyen YPG/PYD/PKK oluşumlarına bir tokat da Rusya'dan geldi. Moskova ilk kez YPG için terörist ifadesini kullandı.
Fransa eski Cumhurbaşkanı Sarkozy gözaltında yapılan polis sorgusunda "Bu iftiralar 2012'den beri hayatımı cehenneme çevirdi" ifadelerini kullandı.