İstanbul'da yılbaşı gecesi Reina'da düzenlenen saldırıda, IŞİD'li Masharipov'a silah ve mühimmat temin ettiği belirlenen şüpheli iade edilmedi.
İsrail'in Batı Şeria'nın güneyindeki bir köyde, "Yahudi yerleşimcilerin rahatsız olduğu gerekçesiyle" camiden hoparlörlerle ezan okunmasını yasakladığı bildirildi.
Lübnanlı siyasi analist Saba: Ayrılıkçı Kürt, Kuzey Suriye’ye Türkiye’nin girmesini Osmanlı’nın işgali olarak görüyor. Ama aynı Kürt, kendi bölgelerindeki 11 Amerikan üssünü seya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile Almanya Başbakanı Angela Merkel Katalonya hakkında açıklamalarda bulundu.
ABD Başkanı Trump, Dışişleri Bakanı Tillerson'ın kendisi hakkında "moron" dediği iddialarıyla ilgili, "Bunun yalan haber olduğunu düşünüyorum. Ancak eğer dediyse bir IQ testi yapmamız
15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Lojistik Destek Merkezi ve Arıcılar Camiisi'nin işgal edilmesine ilişkin 7 tutuklu sanık hakkında açıl
Kremlin'in Özel Temsilcisi Zamir Kabulov, ABD'nin İran Devrim Muhafızları'nı (IRGC) 'terör örgütleri listesi' alma planına olumlu yaklaşmadıklarını söyledi.
Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, referandum sonrası Katalan lidere seslenerek bağımsızlık ilan etmemesini istedi.
Suriye-Türkiye sınırındaki Babu's Selame sınır kapısının kontrolü, askeri muhalif grup Şam Cephesi'nden sivil idareye devredildi.
Lübnanlı ünlü bestekar, şarkıcı ve udi Marsel Halife, "Müzik, tüm yönetimlerin ve egemenliklerin üstündedir ve özgürdür. İnsani bir davaya inandığım için yaşadığım yeri terk et
Selahattin Demirtaş, Pervin Buldan ve vekilliği düşürülen Nursel Aydoğan davasında kovuşturmanın ertelenmesine karar verildi.
ABD yönetimi ile Tahran arasında füze denemeleri ve nükleer anlaşmanın akıbetinden sonra İran Devrim Muhafızları konusunda da kriz patlak verdi.
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, 'casus'luktan yargılanan CHP'li Enis Berberoğlu ile ilgili verilen kararı sevinçle karşıladığını belirtti.
Kommersant gazetesi, Rusya'nın Türkiye'ye S-400 hava savunma sistemi teknolojisinin transfer edilmesi için anlaşmakta aceleci davranmayacağını yazdı.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde sınırda yer alan Oğulpınar Mahallesi'nde vatandaşlar Türk Silahlı Kuvvetlerine destek yürüyüşü yaptı.