Suudi Arabistan öncülüğündeki uluslararası koalisyona bağlı uçaklar, Yemen'in başkenti Sana'daki Savunma Bakanlığı binasını vurdu. İlk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 8 kişi de ya
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, 'Önümüzdeki 3 yıl içerisinde kırmızı ette ithalatı durdurmayı hedefliyoruz.' dedi.
Lübnan Cumhurbaşkanlığı, Riyad yönetiminden Başbakan Hariri'nin neden Beyrut'a dönmediğini açık bir şekilde izah etmesini talep etti.
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, terör örgütü DEAŞ'la mücadelede 100 milyar dolar kayıp yaşadıklarını belirtti.
İsrail'den 'Rus yapımı insansız hava aracı düşürdük' açıklaması yapıldı.
Mardin'de bulunan Süryani kilise, manastır ve mezarlıklarına 'Diyanet İşleri Başkanlığına devredilmesi yoluyla” el koyulduğu haberleri yalanlandı.
15 Temmuz darbe girişimi gecesi, Vodafone Park'a helikopterle asker taşıyan sanık eski pilot üsteğmen Kerime Yıldırım da bir çok FETÖ sanığı gibi darbe gecesi yaşanan hareketlilikten 't
Çocuk yaştaki kullanıcılarını intihara sürüklediği belirtilen fakat bu konuda halen geniş kapsamlı bri araştırma yapılmayan bilgisayar oyunlarının son kurbanları 17 yaşındaki İbrah
Tesla’nın sahibi Elon Musk, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından Ankara’nın tarihi Şengül Hamamı’na giderek kese attırdı. O anları anlatan 41 yıllık keseci Ali G�
Başbakan Hariri’nin istifaya zorlandığı ve İsrail’in saldırı hazırlığı yaptığı Lübnan’a gerilim iyice tırmanıyor. Tahran destekli Hizbullah’ın muhtemel savaş için Suriye ve Ira
İstanbul'da Bostancı sahil yolunda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Kocias ve Kenya Dışişleri Bakanı Muhammed ile telefon görüşmesi yaptı.
Hürriyet Gazetesi ilginç bir iddiayı gündeme getirdi. Gazetenin iddiasına göre AK Parti Saadet Partisi ile ittifaka hazırlanıyor.
Başbakan Binali Yıldırım, ABD gezisinde basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Yıldırım açıklamasında, 'Pence ile çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. ABD ile ilişkimizi daha
ABD Merkez Hava Kuvvetleri (AFCENT) Komutanı Korgeneral Jeffrey Harrigian, Yemen'den Suudi Arabistan'a atılan füzenin üzerinde İran'a ait işaretler olduğunu söyledi.