Sosyal medya hesaplarından paylaşılan ve TSK'nın Afrin'deki terör örgütü hedeflerine yönelik harekatı sırasında çekildiği öne sürülen 3 fotoğrafın, eski tarihli ve farklı olaylara
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Zeytin Dalı Harekatı'nda terör örgütü PYD/PKK işgalindeki Afrin'de 11 noktayı ele geçirerek güvenli ilerleme hatları oluşturdu.
NATO, TSK'nın terör örgütü PYD/PKK'nın işgal ettiği Afrin bölgesine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Tüm ülkelerin kendini savunma hakkı bulunmaktadır" değerl
SP Lideri, Mehmetçik'in Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de insanları katletmemesi gerektiğini söyledi.
Türk Kızılayı Genel Başkanı Kınık, "Afrin'den çıkmak isteyen sivil insanların çıkışına PYD/YPG güçleri ve güney hattında da rejim izin vermiyor." dedi.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 90 bin camide yatsı ile sabah namazı öncesi ve sonrası Fetih Suresi okunmasına, Afrin'deki 'Zeytin Dalı Harekatı' sona erene kadar devam edileceğini bildirdi
TSK'nin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na geniş yer veren Arap gazeteleri, harekatın bölgedeki terör unsurlarını etkisiz hale getirmek amaçlı olduğuna dikkati çekti.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesine Suriye'den atılan havan topu düştü.
Zeytin Dalı Harekatı'nda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Fransa'nın Afrin operasyonu ile ilgili Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK)
'Zeytin Dalı Harekatı'nı protesto için açıklama yapmak isteyen HDP ve DBP'lilere polis izin vermedi.
Bitlis Hizan Kolludere bölgesinde operasyondaki askeri timin üzerine çığ düştü. Alınan ilk bilgilere göre 3 askerin kayıp olduğu, 2 askerin şehit olduğu ve 7 askerin de yaralandığı bi
Hatay Valiliği, TSK'nın Afrin'e yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekat' nedeniyle vatandaşların ev ve işyerlerine bayrak asılmasını istedi.
Türkiye'nin fiilen başlattığı Afrin operasyonu kapsamında Türk jetleri YPG hedeflerini vurdu. Bölgeden dumanlar yükseldi. TSK belirlenen 113 hedeften 108'inin 72 uçakla tam isabetle vuruldu�
Esad rejimi, Halep il merkezindeki PYD/PKK’lıların Afrin’e yardım gönderebilmesi için kara yolunu kullandırıyor. PYD/PKK, Şeyh Maksud mahallesinden Afrin’e terörist ve mühimmat takviyesin
Karar Gazetesi yazarı Mete Yarar'dan Afrin harekatıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalar geldi. Yarar, Afrin'de bulunan ekibin başında Kandil'den gelen bir sorumlunun olduğunu söyledi.