Batı Afrika ülkesi Nijerya'da bir yolcu teknesinin batması sonucu ilk belirlemelere göre 17 kişi yaşamını yitirdi
ABD Başkanı Donald Trump, pazar gecesi 58 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından Las Vegas kentini ziyaret ederek, ölenlerin aileleri, yaralılar ve saldırıya müdahale
İstanbul'da PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyon kapsamında 7 şüpheli gözaltına alındı.
Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, ABD’nin Suriye’de terörist gruplara destek verdiğini ve bunun ülkedeki teröristlerin yok edilmesinin önündeki en büyük engel olduğun
BM Genel Sekreteri Guterres, "Bilim insanları, kasırgaların ve şiddetli fırtınaların ısınan bir dünyanın yeni normali olacağını öngörüyor." dedi.
Karaciğer yetmezliği tedavisi gören olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu'nda çalışan irtibat görevlisi tutuklandı.
Van'ın Tuşba İlçesi'nde Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.
Taliban militanlarının Afganistan'ın Uruzgan vilayetinin Çora ilçesindeki askeri karakola saldırması sonucu 22 güvenlik görevlisinin hayatını kaybettiği bildirildi.
İsrail basınında yer alan habere göre ABD Başkanı Trump, Filistin-israil meselesinde Netanyahu'yu daha büyük problem olarak görüyor.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Şırnak'ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 17’inci gününde devam ediyor. Zırhlı araçlar ile gerçekleşen tatbi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa edeceği iddialarının ardından, yerine konuşulan ismin Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki olduğu öne sürüldü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney ile bir araya geldi.
Mısır Dışişleri Bakanı Şukri, Türkiye-Mısır ilişkilerinde halkların kültürel ve tarihi yakınlığı ile siyaseti birbirinden ayırma konusunda hassas davrandıklarını ve buna özen g�
FETÖ davalarının neden hızlı ilerleyemediği, birçoğunun hala iddianamesinin hazınlanamamış olması "savsaklanıyor mu?" sorusunu gündeme getiriyordu. Sabah Yazarı Dilek Güngör FETÖ dav