Lübnan eski Enformasyon Bakanı Samaha, 2012'de meydana gelen bombalı saldırıda parmağı olduğuna yönelik iddiaları kabul etti
Uluslararası Nakliyeciler Derneği Genel Başkanı Nuhoğlu, Mısır ile taşımacılık anlaşmasının yarın sona ereceğini hatırlatarak, yeni güzergahın Süveyş Kanalı olacağını bildirdi
Seçim bildirisinde 28 Şubat kalıntısı 13 yıllık kesintisiz eğitimi savunarak İmam Hatip Okullarının orta kısmını kapatacağını açıklayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na İmam H
AK Parti ve CHP'nin seçim bildirgelerini açıklamasının ardından HDP de İstanbul'da bildirgesini basın toplantısıyla açıkladı.
talya Başbakanı Matteo Renzi, Akdeniz'de ardı ardına gelen göçmen trajedilerine ilişkin, 20 yıl önce Srebrenitsa'da yaşananlar karşısında gözlerimizi kapattık, ama bugün artık bu gö�
Banka borcundan evine icra gelen adamın eşi, 'krediden bilgim yoktu' diyerek dava açtı. Yargıtay kadını haklı bularak, ailenin bundan sorumlu tutulamayacağına karar verdi
Duverger, “Siyasi Partiler" adlı kitabında Türkiye demokrasisinden de bahseder. Özellikle tek partili ve iki partili yılların Türkiye’si üzerinde önemle durur ve Kemalist ideolojiyle parlam
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yapımı devam eden barajın su aktarım tünelinde patlama meydana geldi, 3'ü ağır 5 işçi yaralandı.
Ermenilerin yalanına çanak tutan HDP’li Demirtaş’ın, diasporayla flörtü belgelendi. 'Soykırımı' savunan Demirtaş, 2 yıl önce ABD'de Ermeni lobisiyle görüşmüş.
Meteoroloji uyardı. Ege’de don, Akdeniz'de fırtına, Doğu’da kuvvetli rüzgâr ve toz taşınımı, Doğu ve Doğu Akdeniz'de kuvvetli yağış bekleniyor.
1915'i soykırım olarak niteleyen karar tasarısı Cuma Almanya parlamentosuna gelecek. Alman hükümeti son anda karar değiştirerek tasarıya destek vereceğini duyurdu.
Mısır mahkemesi, 2013 yılında meydana gelen şiddet olaylarından dolayı devam eden davada 22 İhvan üyesine idam cezası verdi
Adana'da, bir banka şubesinin kapısının açık olduğu öğrenilince polis, görevliler gelene kadar bankada nöbet tuttu.
MHP'den milletvekili adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, Mısır'da darbeyle başa gelen Abdulfettah Sisi ile görüştüğü ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dile getirdiği ‘özel güvenlik görevlileri’yle ilgili hazırlanan ve seçim sonrası gündeme gelmesi beklenen taslak çalışmanın ayrıntıları yayınlandı.